Visar kommentarer 301 - 360 av 846

   43,7 %
   42,1 %
   9,0 %
   3,1 %
   2,1 %

Tillbaka till produkten

Sorteras efter betyg

Sven Karlsson Granbergsdal

Allting var med och passade mycket bra. Jag har precis monterat ihop allt och det fungerar bra Även leveranstiden och kontakten ni hade med mig är jag mycket nöjd med (fem stjärnor till)

Känns stabilt. Synd att inte alla skenor är i rätt längd.

mycket bra qulity

Lars-Göran Westerlund

Vi har inte monterat partierna ännu, så det enda jag kan ha ett omdöme om är transporten. Vårt hus ligger i norra Värmland långt bortom all hjälp, men en dag när vi kom så stod det en lastbil på gården, helt otroligt. MVH Lars-Göran

Laax

Lätt att montera tydliga anvisningar.

Kan verkligen rekommendera dessa partier. Snygga och lätta att montera.

Janne

Funkade perfekt!

Fantastisk enkelt att handla och snabb leverans. Monteringsanvisningarna har dock stor förbättringspotential, det tar längre tid att förstå än att bygga..

Kerstin Björkestam

Allt var bra!

Björn Gullander

— Kvalitetsprodukt med gedigen konstruktion. Lättmonterad tross lite snårig monteringsanvisning.

roland wiik

smidig leverans,brapassform och löper lätt i skenorna

smidigt att montera ihop , bra instruktion , o bra man kan kolla på nätet innan med mått o montering !

Göran Karlsson

Lättfattligt instruktionsblad samt enkelt att montera glaspartierna

Jan-Erik Noden

bra men dålig monteringsanvisning

Björn Elfving

Tycker att vissa delar i beskrivningen kunde vara tydligare.

Otroligt bra grejjer som var lätt att montera.Enda dåliga var att skenorna var transportskadade pga obefintlig inpaketering.

Patrik

Jag är mycket nöjd med partierna.

Sören Persson

Enkla att montera. Bra instruktioner. Jag är jättenöjd.

Bebben

Jag är riktigt nöjd, både med leverans och kvalité , sitter och njuter nu i slutet på oktober

Bra stabilitet och gediget mtrl. Helnöjda!!!

Finfina produkter, det enda som fattas nu är parkett på golvet :-)

Jan-Erik

Mycket bra produkter till det priset

Snabb leverans och mycket enkelt montage

baw

bra passform,bra med lås till fönstren som ingår i lev,gedigen kontr

Gunnar E

Partierna är snygga, lätta att sätta upp och hittills har de fungerat alldeles utmärkt

Sten Stenberg

Skulle blivit 5 om inte det varit transportskador samt att vi själv skulle skaffa fram reparationen färg.

Anders Svensson

Manualen för att sätta ihop ramen till glas partierna var inte lätt att förstå. Delarna skulle varit uppmärkta, så hade det varit mycket lättare att bygga ihopa den. Inge förklaring hur man ställer in glasdörrarna.

Kenneth Sundell Östhammar

Tycker att fönster /dörrar verkar rejäla. Lite svårt att tyda alla beskrivningar vid monteringen. Litet minus får låsen, då det blir lite trångt vid låsning/öppning. I övrigt väldigt bra service, leveranser som är punktliga . Rekommenderar gärna andra att köpa från skånska byggvaror.

Kristian

Ganska lättmonterat för mej som jobbat med liknande förut. Kan vara lite krångligt om du ej är händig men inte omöjligt så länge inte sina tummar sitter i mitten. Den enda jag hakade upp mej på var att om inte rälsarna var av en modell längre så jag fick kapa in dom själv så blev det ett glapp mellan räls och stolpe. Där jag fick kapa ner så kunde jag kapa exakt och sedan jacka ur för U profilen.

Liliana Miderlind

Några plankar blev skadade och tack att ni skickade nya som var mkt bra.

Kent A

Ett komplett byggsats som är enkel att sätta ihop om man har en del byggkunskap i ryggen. Annars så är det nog lite svårt med alla delar som tillkommer så som skjutpartier och tak samt fasta väggpartier. Ett minus är en del skador på byggsatsen och det är inte bara på våran, vänner till oss beställde också denna byggsats och den var skadad den med. Så det skulle SKBV behöva se över rutinerna hos dom som tillverkar dessa byggsatser. Men vi fick kompensationer för detta så det vart bra till slut.

Jag hade lämnat högsta betyg om kundsuporten varit bättre.

det fungerade väldigt bra

Veronica

Satte ihop ett glasparti med 2 dörrar i dag. Rätt tydliga instruktioner men man får verkligen göra jobbet själv. 5 timmar tog det för 2 personer. Se till att inte göra vårt misstag, var väldigt noga med att alla delar i ramen är raka annars är det bara att skruva loss ramen igen och stadga upp på nytt. (Det tog oss 1 av de 5 timmarna att fixa)

Produkten ok , men går inte monteringsmanualen enklare

Björn Månsson

Under uppbyggnad. En skiva var fuktskadad genom att den utsatts för regn under eller före transport. Erhålliet skiva. Byggbeskrivning ej med transporten men fanns på nätet.

Kim Berghäll

Allt har funkat kanon och bra instruktioner. Har dock bara suttit på plats i två veckor så jag kan inte bedömma kvaliten

Bo Bredberg

Hej! Som jag sagt tidigare fick ingen order och feedback på min beställning innan leveransen kom. Mina sidor har inte fungerat. Dålig service med många telefonsamtal. I den ena glasdörren hade tätningen i sidan lossat men orkade inte reklamera. Bra kvalitet annars.

Mats

Hade fått fem om det inte vore för alla nycklar man fick med som också var något svårt att låsa med från insidan. Hade varit bättre med någon form av hake man kunde fästa med

Sp

Dörrarna var bra men monteringsanvisningen kunde ha varit tydligare

Lars Dahlström

Mittåsen som levererades var för lång, fick kapas efter råd från er. Att bygga gick bra men det var lite besvärligt med taket. Annars nöjd.

Bra kvalitet

Åsa och Janne

Låscylindrarna är svåra att passa in och trångt att vrida om nyckeln. Svårt att montera karmarna rätt. Fina fönster- och dörrpartier när de väl är på plats, motsvarar våra förväntningar.

Anders

Jättebra paket för en hobbysnickare, man kan ju designa det själv utifrån sina förutsättningar. Håller en hög kvalité så här långt, jag är inte helt klar ännu.

Gediget och snygg konstruktion. Lite otydlig beskrivning.

Svårt att tyda bruksanvisningen till fönster

De fysiska varorna är mycket bra, dock kan instruktionen bli tydligare.

Fredrik

Mycket bra kvalitet men lite dåliga monterings anvisningar.

Martin P

Tycker att kvaliteten är bra, bra beskrivning. Dock hade jag önskat att takskenorna var förborrade, det hade underlättat väldigt mycket. I övrigt är jag mycket nöjd.

Ann Larsson

Allt skulle vara jättebra om det inte vore för låsen som är så tajta mot listen så nyckeln knappt går att vrida runt. Det är ett stort minus

Mycket nöjd . Bra fungerande leverans .Kan vara svårt att sätta ihop på en person . Men det gick .

Stefan Kruse

Väldigt undermåliga instruktioner! Dålig konstruktion vid profilen på taket (locket). Ventilationsluckornas konstruktion är dålig! Bra passform på färdigkapad stomme. Försvårande att inte själv kunna hämta delar som man har reklamerat. Blev bra när allt blev färdigt.

Lars-Gunnar

Inpassningen till det sneda hörnet med ventilationsfönster blev inte liksidig då den ena sidan har tre dörrpartier och den andra fyra. Märktes speciellt då vi skulle montera lamellgardiner på insidan.

Hög kvalitet men mycket förmontering.

Lite lurig beskrivning och fel i sidhänvisningen!

Conny Pettersson Avesta.

Saknade hjul i 2 fönster fick ett hjulpar och ett nytt fönster men för övrigt är det bra kvalitet på allt. Supporten är 100%-ig! Rekommenderar Skånska Byggvaror om du ska bygga uterum.

Lk

Jag har inte monterat det ännu Men det såg bra ut i alla fall

Katarina och Lars

Jättebra skjutdörrspartier men minus pga dålig/otydlig monteringsanvisning

Christer Källehult

Vi är inte nöjda med placeringen av låset till utepartiet. Det är mycket besvärligt att låsa låset då det är placerat alldeles för nära väggen till partiet. Vi är inte heller nöjda med att det inte går att öppna partiet från höger på samma sätt som från vänster sida. Det man måste tänka på är att öppna dörr för dörr i stället för att öppna alla genom att skjuta hela partiet, det som kan ske annars är att partierna tar i varandra och skaver bort färgen.

Carina Stenberg

Monteringsanvisningen är ibland lite svår att förstå
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden