Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Serier

Öppningstyp

Altandörrar


Fönster- och altandörrar i olika modeller, material, storlekar och färger, både altandörr enkel och altandörr dubbel. Samtliga är av bra kvalitet med god isolering och genomtänkta funktioner.

Altandörrar, fönsterdörrar eller balkongdörrar

Oavsett om du kallar det altandörr, fönsterdörr eller balkongdörr hittar du det du behöver här. En altandörr eller fönsterdörr kan göra ett rum både luftigare och ljusare. Välj hur mycket glas du vill ha beroende på hur mycket ljusinsläpp du önskar. Beroende på altandörrens placering kanske du vill fundera lite på insyn också.

Altandörrar i trä, aluminium eller pvc

Har du en träfasad på ditt hus kanske du vill matcha med en altandörr i trä. Serierna Energi trä och Tradition trä ger dig många möjligheter att matcha stilen på ditt hus. Med Energi aluminium och premium får du en mer underhållsfri altandörr som dessutom kan fås i olika färger. PVC kombinerer utseendet från en klassisk altandörr med fina egenskaper som låga U-värden, underhållsfritt och prisvärt.

Fönsterdörrar med färg

Den färg du väljer på dina fönsterdörrar och altandörrar är nyckeln till att ge ditt hus ett unikt uttryck. Innan du väljer, fundera på vad du vill att huset ska ge för känsla. Modernt, klassiskt eller personligt. Sök inspiration bland våra fönster och dörrar som kan matchas i många olika färger.Läs mindre

Sortera

23 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden