Filtrera

Nya produkter

Passar till

Tillbehör garderober


Behöver du mer förvaring i hemmet? Vi har ett stort urval av tillbehör garderober som gör din förvaring både effektiv och smart. Beställ smidigt och enkelt på nätet.

Skräddarsydd lösning för alla behov

Skräddarsy din garderob och anpassa den efter just dina behov. Med rätt tillbehör blir din förvaring smartare och det blir lättare att hitta det man söker efter. Att installera till exempel en garderobsbelysning är enkelt och lite extra ljus gör det lätt att hålla ordning bland sakerna. Alla skoälskare gör rätt i att installera skostativ till garderober. Med god förvaring mår även skorna bättre och de får en längre livslängd. Genom att förvara på rätt sätt får du även plats med fler saker i garderoben.

Perfekt förvaring för hemmet

Våra tillbehör för garderober är lätta att anpassa efter ditt utrymme och önskemål. Vi har givetvis utdragbara lådor och trådbackar i både små och stora storlekar. Välj mellan trådbackar eller lådor försedda med softclose. Söker du praktisk garderobsinredning? Då ska du även satsa på byxhållare, slipshållare, klädstänger och stövelhållare. Trähyllor och trådhyllor ingår även i sortimentet. Anpassa efter dina önskemål och skapa den perfekta förvaringen i hemmet.

Skånska Byggvaror har förvaringslösningar för alla behov

Söker du bilder och inspiration för att skapa en förvaringslösning? Här på Skånska Byggvaror bjuder vi dig på mängder av tips och idéer. Oavsett vart i landet du bor behöver du inte oroa dig för leveransen när du köper varor från oss. Läs mindre

Sortera

15 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden