Tillbehör garderober


Behöver du mer förvaring i hemmet? Vi har ett stort urval av garderober och tillbehör som gör din förvaring både effektiv och smart.

Garderob - tillbehör för alla behov

Skräddarsy din garderob med rätt tillbehör och anpassa den efter just dina behov. Smart förvaring gör det alltid lättare att hitta det man söker efter. Att installera till exempel en garderobsbelysning är enkelt och lite extra ljus gör det lätt att hålla ordning bland sakerna. Alla skoälskare gör rätt i att installera skostativ till garderober. Genom att förvara på rätt sätt får du även plats med fler saker i garderoben.

Gavelsida, trådbackar och mycket mer

Våra garderober och tillbehör är lätta att anpassa efter ditt utrymme och önskemål. Vi har givetvis utdragbara lådor och trådbackar i både små och stora storlekar. Välj mellan trådbackar eller lådor försedda med softclose. Söker du praktisk garderobsinredning? Då ska du även satsa på byxhållare, slipshållare, klädstänger och stövelhållare. Trähyllor och trådhyllor ingår även i sortimentet. Anpassa efter dina önskemål och skapa den perfekta förvaringen i hemmet.

Garderober, tillbehör och förvaring för alla behov

Söker du bilder och inspiration för att skapa en förvaringslösning? Här på Skånska Byggvaror bjuder vi dig på mängder av tips och idéer.Läs mindre

JUST NU! MÄNGDRABATT PÅ FÖRVARING

Skapa drömförvaring hemma hos dig med snyggt designade skjutdörrar och garderober! Just nu får du 20 % på hela ditt köp om din order överstiger 8.000 kr. Gäller vid köp av varor från vårt sortiment av garderober, skjutdörrar för garderober eller annan förvaring.

Rabatten dras i kassan. Gäller endast t.o.m. 6 februari. Passa på nu!
Sortera

15 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden