Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Lusthus


Utnyttja trädgården genom att bygga ihop ett eget lusthus av gran. Här kan du äta dina måltider, ta emot gäster eller helt enkelt sitta ner och njuta av naturen och tomten bortom bostadshusets väggar.

Traditionella lusthus i gran

Skaffa ett traditionellt lusthus för att komma nära naturen, en bit bortom bostadshuset. Lusthus i gran, antingen knuttimrat eller obehandlat, med vackert utformade fönsterpartier ger en känsla av att vara nära grönskan. Det finns många olika möjligheter av inredning för lusthus. Inspireras av naturen eller av dina favoritfärger och konstruera ett lusthus enligt dina önskemål. De levereras med trägolv i storlekar mellan 9,2 m² och 14,1 m². Klicka dig gärna vidare på vår hemsida för fler bilder och inspiration.

Njut av tomten och den omgivande naturen

Genom att placera ett av våra åttkantiga lusthus på tomten kommer man nära naturen på ett sätt som annars kan vara svårt. Har du sjötomt och vill komma närmare vattnet? Vill du kunna njuta av utsikten från kullen bredvid bostadshuset? Med rätt inredning kan ett lusthus ge en fantastisk utökning av bostaden där man kan äta måltider, fika med gäster och samtidigt njuta av den vackra omgivningen som annars är lätt att missa inifrån huset.

Det perfekta lusthuset från Skånska Byggvaror

Skaffa det perfekta lusthuset till trädgården från Skånska Byggvaror. Vi levererar fraktfritt till hela Sverige. Missa inte möjligheten att få det perfekta lusthuset i gran för att kunna utnyttja trädgårdsytan till fullo. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden