Stommar

  Behöver du stommar av limträ för att bygga det perfekta uterummet? Använd det för att ta emot gäster, för avkoppling eller för arbete i lugn och ro. Välj mellan olika mått av robust limträ som är anpassat för svenska väderförhållanden.

  Stommar av alla sorter för alla tillfällen

  Alla stommar från Skånska Byggvaror är av limträ; ett starkt material som tål stora temperaturförändringar. Vi levererar färdiga stommar för uterum väl lämpade för det svenska vädret i ett material som är starkt och formstabilt. Stommarna levereras antingen behandlade eller obehandlade beroende på dina önskemål. Bestäm mellan färdigkapat eller okapat, och välj och vraka mellan tusen olika längder och storlekar. Det behövs i de flesta fall inte något bygglov för uterum, men det kan vara värt att kolla upp hos byggnadsnämnden före bygget.

  Bygg ett uterum enligt dina önskemål

  Uterum med limträstommar är väl lämpade för det svenska klimatet. Bygg ett uterum för arbete, avkoppling eller till gästbesök då man vill utvidga bostaden och samtidigt få in mer ljus. Stommarna är lätta att montera och har alla möjligheter att anpassa till det du önskar. Välj en stil och form som faller dig i smaken, måla dem i en passande färg och skräddarsy dem enligt dina specifika önskemål.

  Robusta limträstommar från Skånska Byggvaror

  Skånska Byggvaror levererar robusta och lättmonterade stommar av limträ fraktfritt i hela Sverige. Expandera ditt hus med ett vackert uterum för att kunna utnyttja det härliga sommarvädret. Vi har alltid 30 dagars ångerrätt med fri returfrakt. Läs mindre

  Stommar

  Kapat eller okapat. Obehandlat eller grundbehandlat. Välj mellan tusen olika mått på stommar eller plocka ihop själv!

  Ett enkelt byggsystem ger dig en snabb väg till ett snyggt resultat. Du har många färdiga stommar att välja bland.

  De klarar olika snözoner och är CE-märkta.

  Ange postnummer för att få riktade erbjudanden