Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Sidoljus och överljus


Sidoljus och överljus gör din entré till något alldeles extra. Skapa ett stort och härligt ljusinsläpp med enkla medel.

Skapa en vacker entré med sidoljus till din ytterdörr

Sätt en personlig prägel på din entré med sidoljus och överljus till ytterdörren. Att komplettera ytterdörren med extra ljusinsläpp gör din entré välkomnande. När du sätter in ett sidoljus eller översljus vid dörren undviker du en mörk och tråkig hall. Eller varför inte kombinera båda typerna av fönster. Välj mellan olika modeller, mått, färger och glastyper. Inget hem är det andra likt så välj en modell som passar just ditt hem.

Sidoljus och överljus i olika stilar

Hur ser din drömentré ut? Skapa en vacker och välkomnande entré för så väl dig som dina gäster. Precis som på ytterdörrarna kan du välja mellan en mängd olika färger. Mixa och matcha med din ytterdörr och välj om du vill att insidan ska vara vit eller målad. Ommålning rekommenderas inte då vattenbaserad målningsteknik ofta används på fönster för sido- och överljus. Glaset kan du få som klarglas, frostat glas eller cotswoldglas.Läs mindre

Välkomnande sidoljus & överljus

Sidoljus och överljus ger en personlig prägel på din entré tillsammans med din ytterdörr. Men din entré blir inte bara mer välkomnande, du får också ett riktigt härligt ljusinsläpp till miljön innanför ytterdörren. Det första som möter dig och dina gäster efter att du välkomnat dem in.

Ett sidoljus eller överljus monteras i anslutning till ytterdörren. Kombinera olika fönstertyper för att verkligen skapa den entré du önskar. Med mängder av val på storlek, glastyp och färg kommer du att hitta just din favorit!

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden