Sido- och överljus


Sido- och överljus gör din entré till något alldeles extra. Skapa ett stort och härligt ljusinsläpp med enkla medel. Beställ ditt byggmaterial på Skånska Byggvaror.

Skapa en vacker entré

Sätt en personlig prägel på din entré med sido- och överljus till ytterdörren. Att komplettera ytterdörren med extra ljusinsläpp gör din entré välkomnande. När du sätter in ett fönster vid dörren undviker du en mörk och tråkig hall. Vi på Skånska Byggvaror har modeller i många olika utföranden och flera färger. Observera att du dessutom kan välja mellan flera olika typer av glas med mycket enkel montering. Inget hem är det andra likt så välj en modell som passar just ditt hem.

Hitta inspiration och idéer

Hur ser din drömentré ut? Här på Skånska Byggvaror hittar du bilder och inspiration. Skapa en vacker och välkomnande entré för så väl dig som dina gäster. Vi har till exempel eleganta pardörrar med överljus i flera utföranden. Investera i en dörr av god kvalitet, med bra isolering och flera genomtänkta funktioner. Ommålning rekommenderas inte då vattenbaserad målningsteknik ofta används på fönster för sido- och överljus.

Skånska Byggvaror är husägarens främsta val

Vill du installera sido- eller överljus inomhus? På Skånska Byggvaror finns allt du behöver. Beställ smidigt och enkelt direkt på webben. Leverans över hela Sverige. Ta steget mot en välkomnande entré med härligt ljusinsläpp. Läs mindre

Sido- och överljus

Sido- och överljus ger en personlig prägel på din entre tillsammans med din ytterdörr.  Att komplettera ytterdörren med extra ljusinsläpp gör din entré välkomnande. När du sätter in ett fönster vid dörren undviker du en mörk och tråkig hall. Vi på Skånska Byggvaror har modeller i många olika utföranden och flera färger. Observera att du dessutom kan välja mellan flera olika typer av glas med mycket enkel montering. Inget hem är det andra likt så välj en modell som passar just ditt hem

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden