Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Serier

Träfönster


Köp träfönster av hög kvalité med fri frakt och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

TRÄFÖNSTER MED FRI FRAKT & PRISGARANTI

Vi har över sju stycken olika typer av träfönster i olika stilar som passar de flesta behov: öppningsbart, fast fönster, överkantshängt fönster, fönsterdörr, sidohängt fönster, pardörr, sideswing-fönster, vridfönster, källarfönster, takfönster. Och för att ge dig en så bra deal som möjligt erbjuder vi dig både fri frakt i hela Sverige & prisgaranti på våra fönster. Vår prisgaranti innebär att du kan vara säker på att du handlar fönster i trä hos oss till riktigt låga priser. Vi prismatchar därför dina köp oavsett om det är aluminium eller träfönster i våra andra fönsterkategorier. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade.

ENERGIBESPARANDE FÖNSTER I TRÄ

Det finns flera fördelar med att byta ut gamla fönster till nya: sänker energikostnaden genom att bättre behålla värmen i huset, bättre ljudisolering och håller hemmet svalare för att nämna några exempel. I vårt utbud finns det några exempel som har riktigt låga U-värden. Ju lägre U-värde desto bättre håller fönstret kvar värmen i hemmet. Om du passar på att byta ut flera av dina fönster samtidigt kan det betyda att din energikostnad sänks med flera tusen varje år. Och under sommaren kan fönstret behålla en svalare temperatur inomhus. Nyare fönster har även bättre ljudisolering som kan vara en fördel för sovrummet eller om ditt hem ligger nära en trafikerad väg.

TRÄFÖNSTER MED SPRÖJS & MYCKET MER

I vårt sortiment har vi fönster i olika former; diagonalt, triangelfönster, halvcirkel och runt fönster. Om du önskar sprösjade träfönster har vi spröjs som kan köpas separat som passar våra träfönster. Läs mindre

KVALITETSFÖNSTER MED MÄNGDRABATT

Ju fler fönster du köper – desto högre rabatt.
Lita på att du betalar det absolut lägsta priset tack vare vår prisgaranti.

  • Köp 2-3 fönster, få 10 % rabatt
  • Köp 4-6 fönster, få 15 % rabatt
  • Köp 7 eller fler fönster, få 20 % rabatt
Nu dessutom ytterligare 10 % rabatt på Tradition Trä
Alla kampanjer gäller t.o.m. 19 juni. Gäller fönster, fönsterdörrar och fasadpartier i alla material och färger (ej takfönster), blanda hur du vill. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
Sortera

33 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden