Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Serier

Produkttyp

Träfönster


Köp träfönster av hög kvalité med smidig hemleverans och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

TRÄFÖNSTER MED SMIDIG HEMLEVERANS & PRISGARANTI

Vi har över sju stycken olika typer av träfönster i olika stilar som passar de flesta behov: öppningsbart, fast fönster, överkantshängt fönster, fönsterdörr, sidohängt fönster, pardörr, sideswing-fönster, vridfönster, källarfönster, takfönster. Och för att ge dig en så bra deal som möjligt erbjuder vi dig både smidig hemleverans i hela Sverige & prisgaranti på våra fönster. Vår prisgaranti innebär att du kan vara säker på att du handlar fönster i trä hos oss till riktigt låga priser. Vi prismatchar därför dina köp oavsett om det är aluminium eller träfönster i våra andra fönsterkategorier. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade.

ENERGIBESPARANDE FÖNSTER I TRÄ

Det finns flera fördelar med att byta ut gamla fönster till nya: sänker energikostnaden genom att bättre behålla värmen i huset, bättre ljudisolering och håller hemmet svalare för att nämna några exempel. I vårt utbud finns det några exempel som har riktigt låga U-värden. Ju lägre U-värde desto bättre håller fönstret kvar värmen i hemmet. Om du passar på att byta ut flera av dina fönster samtidigt kan det betyda att din energikostnad sänks med flera tusen varje år. Och under sommaren kan fönstret behålla en svalare temperatur inomhus. Nyare fönster har även bättre ljudisolering som kan vara en fördel för sovrummet eller om ditt hem ligger nära en trafikerad väg.

TRÄFÖNSTER MED SPRÖJS & MYCKET MER

I vårt sortiment har vi fönster i olika former; diagonalt, triangelfönster, halvcirkel och runt fönster. Om du önskar sprösjade träfönster har vi spröjs som kan köpas separat som passar våra träfönster. Läs mindre

RABATTSTEGE
SPARA UPP TILL 30%

Köp fler, spara mer!

  • 2-3 fönster 10% rabatt
  • 4-6 fönster 15% rabatt
  • 7 eller fler fönster 20% rabatt
Dessutom - utöver rabattstegen ger vi dig 10% extra rabatt på Tradition trä
Beställ senast 29 juli. Gäller fönster och fönsterdörrar. Ej takfönster.
Sortera

33 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden