Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Uterumstak och kanalplasttak


Uterumstak förändrar utseendet på ditt uterum. Du kan välja mellan tre olika typer: kanalplasttak, plåttak eller glastak. En bra investering oavsett om du ska byta ut ett gammalt, tråkigt tak eller om du bygger ett helt nytt uterum.

Kanalplasttak för uterum

Kanalplast är det mest populära alternativet, tack vare att det släpper igenom mycket ljus samtidigt som det har bra isolerande egenskaper. Ett kanalplasttak består av opalfärgad polykarbonatplast. Namnet är inget du behöver lägga på minnet. Det viktiga är materialets egenskaper och uppbyggnad som med olika strukturer och skikt ger dig mycket goda isolervärden. Du väljer tjocklek på ditt kanalplasttak baserat på när på året du vill vistas i uterummet.

Montering av kanalplasttak - nu säger det bara klick

Nu har våra kanalplasttak blivit ännu bättre och enklare att montera vilket gör att det krävs mycket mindre hantverkarkunskap och verktyg än innan för att få taket på plats. Dessutom på betydligt kortare tid. Förutom att göra monteringen enklare är kanalplasttaken utrustade med nya täckprofiler och tätningslister. Vi har också förbättrat takets aluminiumprofiler så att de nu är ännu robustare och dessutom anodiserade, det vill säga behandlade för att skydda och hålla utseendet jämt över tid. Du får alltid 10 års garanti på UV-beständigheten på våra kanalplasttak. Att de är P-märkta är en självklarhet.

Plåttak till uterum

Det finns många fördelar med att lägga plåttak på uterummet. Det är enkelt att montera, har lång hållbarhet och är lätt att hålla rent. Taket har en klickfals som är hög till formen. Detta förhöjer takets linjespel samtidigt som funktionaliteten är bra och gör taket lättare att montera. Vill du skapa ett vinterbonat uterum finns det isolerade plåttak som är tillverkat för våra nordiska förhållanden.

Glastak till uterum

Ljusinsläppet från ett glastak är svårslaget och du får en än mer naturnära upplevelse. Perfekt om ditt uterum är placerat i ett mer skuggigt läge, då ger glas en fantastisk atmosfär och ljusinsläpp. Men om ditt uterum är placerat i soligt söderläge kanske du inte ska välja glas som tak, utan istället kika på ett kanalplasttak eller plåttak.Läs mindre

KANALPLASTTAK
20% PAKETRABATT

Kanalplasttak som enkelt klickas på plats. Just nu upp till 20% rabatt på alla kompletta takpaket innehållande kanalplast, profiler och tillbehör. Beställ senast 27 maj.
Sortera

20 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden