Missa inte: 30% rabatt inom uterum! Gäller t.o.m. 6 februari Till kampanjen

Uterumstak


Drömmer du om ett extra rum utomhus? Här på Skånska Byggvaror blir drömmen verklighet med våra kompletta och lättmonterade uterumstak, en investering som definitivt förlänger sommaren!

Skräddarsydd lösning för dig

Ett utomhusrum är uppskattat av hela familjen. Då det gäller uterumstak erbjuder vi ett brett utbud av stabila och täta tak. Dessa ger ett bra isoleringsvärde och du kan givetvis räkna med lång hållbarhet. I det stora utbudet på Skånska Byggvaror finner du modeller i en rad utföranden. Skräddarsy storlek efter bostadsyta och behov. När du ska bygga uterumstak bör du välja dimension baserat på hur långt in på året du vill använda ditt uterum.

Hur vill du använda ditt uterum?

I vårt breda utbud av flexibla uterumstak finns modeller i mängder av utföranden. Ett glastak är såväl härdat som laminerat vilket ger en hög säkerhet. Eller varför inte satsa på ett uterumstak i plåt? Vi har även prisvärda tak i kanalplast som släpper igenom ljus. Hos oss hittar du material som låter dig genomföra ditt projekt smidigt och enkelt och som leder till ett riktigt bra resultat. Anpassa alltid takets U-värde utifrån önskemål på isoleringsförmåga.

Skånska Byggvaror har allt för uterummet

Söker du uterumstak i plast? Då har du kommit helt rätt. Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig snabba leveranser liksom fri frakt av dina byggvaror över hela landet. Beställ det du behöver för att skapa det perfekta uterummet. Läs mindre

UTFÖRSÄLJNING - SÅ LÅNGT LAGRET RÄCKER!
30% RABATT PÅ UTERUMSTAK

Vi vässar vårt erbjudande ytterligare! Nu får du hela 30 % rabatt på hela vårt utbud av utgående kanalplasttak. OBS! Gäller enbart så långt lagret räcker!

Missa inte chansen att förverkliga din uterumsdröm till ett riktigt drömpris!

Gäller t.o.m. 6 februari eller så långt lagret räcker.
Sortera

14 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden