Uterumstak


Drömmer du om ett extra rum utomhus? Här på Skånska Byggvaror blir drömmen verklighet med våra kompletta och lättmonterade uterumstak, en investering som definitivt förlänger sommaren!

Skräddarsydd lösning för dig

Ett utomhusrum är uppskattat av hela familjen. Då det gäller uterumstak erbjuder vi ett brett utbud av stabila och täta tak. Dessa ger ett bra isoleringsvärde och du kan givetvis räkna med lång hållbarhet. I det stora utbudet på Skånska Byggvaror finner du modeller i en rad utföranden. Skräddarsy storlek efter bostadsyta och behov. När du ska bygga uterumstak bör du välja dimension baserat på hur långt in på året du vill använda ditt uterum.

Hur vill du använda ditt uterum?

I vårt breda utbud av flexibla uterumstak finns modeller i mängder av utföranden. Ett glastak är såväl härdat som laminerat vilket ger en hög säkerhet. Eller varför inte satsa på ett uterumstak i plåt? Vi har även prisvärda tak i kanalplast som släpper igenom ljus. Hos oss hittar du material som låter dig genomföra ditt projekt smidigt och enkelt och som leder till ett riktigt bra resultat. Anpassa alltid takets U-värde utifrån önskemål på isoleringsförmåga.

Skånska Byggvaror har allt för uterummet

Söker du uterumstak i plast? Då har du kommit helt rätt. Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig snabba leveranser liksom fri frakt av dina byggvaror över hela landet. Beställ det du behöver för att skapa det perfekta uterummet. Läs mindre

Tvättpaket från Kärcher på köpet!

Köp uterumsprodukter för minst 29 000 kr så får du både en kraftfull högtryckstvätt och en smart fönstertvätt från Kärcher på köpet!

Just nu har vi dessutom upp till 25 % rabatt på våra uterumstak!

Ange koden TVATT2018 i kassan.


Gäller t.o.m. 1 oktober 2018. Värde 3 844 kr. Vi förbehåller oss rätten att fakturera värdet på gåvan vid utnyttjande av öppet köp/ångerrätt på uterumsprodukterna.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden