Limträ


Söker du ett starkt och stabilt byggmaterial? Med limträ skapar du enkelt stabila delar i en byggkonstruktion. Materialet är lika kostnadseffektivt som snyggt, vad mer kan hemmafixaren önska?

Kostnadseffektivt val av bra kvalitet

Här på Skånska Byggvaror finns allt som behövs för bygget. Oavsett om du ska snickra en ny veranda eller fixa en bastu så har vi materialet för dig. Limträ är ett bra val eftersom det håller kostnaderna nere samtidigt som du får ett riktigt snyggt resultat. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Vi erbjuder till exempel en rad dimensioner på limträ och du kan självklart alltid känna dig trygg i att få ett material av hög kvalitet.

Limträ med hög hållfasthet

Faktum är att limträ är ett av det starkaste konstruktionsmaterialen i förhållande till sin vikt. Det är ett material med riktigt hög hållfasthet. I vårt breda utbud finns modeller i mängder av utföranden och du kan dessutom arbeta med större spännvidder i jämförelse med vanligt virke. Vill du måla limträ? Inga problem! Hos oss hittar du material som låter dig genomföra ditt projekt smidigt och enkelt med ett riktigt snyggt resultat.

Förverkliga hemmafixet på Skånska Byggvaror

I vårt stora urval av leverantörer finns det något i alla prisklasser och stilar. Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig smidiga leveranser av stort och smått. Bygg om, bygg till eller bygg nytt i din villa med hjälp av oss. Läs mindre

Somrigt festpaket på köpet!

Vi bjuder på en 65-liters kyltunna och en Audio Pro T3 när du köper uterumsprodukter för minst 29 000 kr. Värde 5 850 kr.

Efter att du lagt till dina uterumsprodukter i varukorgen anger du koden FEST2018 i kassan. Festpaketet läggs då till automatiskt.

Gäller t.o.m. 23 juli 2018. Vi förbehåller oss rätten att fakturera värdet på gåvan vid utnyttjande av öppet köp/ångerrätt på uterumsprodukterna. Kyltunna värde 3 450 kr, Audio Pro T3 värde 2 400 kr.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden