Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Förrådsdörrar


Förse ditt förråd med en bra och prisvärd förrådsdörr. Här finns både varmförrådsdörrar och kallförrådsdörrar som är lämpliga for olika typer av enklare byggnader hemma hos dig. Välj en dörr med eller utan glas, målad eller omålad.

Prisvärda förrådsdörrar till förråd & friggebodar

Även förrådet behöver en bra dörr, utan att den ska kosta för mycket. Härr hittar du förrådsdörrar i ett par olika stilar - för det behöver ju inte se tråkigt ut bara för att det är ett förråd. Alla dörrarna kan användas som förrådsdörr, friggebodsdörr eller dörr i andra typer av enklare byggnader som du kan tänkas ha hemma. Väljer du en omålad dörr kan du sätta din personliga prägel på den genom att måla den i exakt den färg du önskar.

Varmförrådsdörr eller kallförrådsdörr

Ett varmförråd är ett förråd med begränsad uppvärmning eller med god isolering, medan ett kallförråd är ett oisolerat förråd där temperaturen är densamma både ute och inne. Alla våra förrådsdörrar går att använda både som varmförrådsdörr eller kallförrådsdörr.

En förrådsdörr ska användas i utrymmen där inomhustemperaturen inte överstiger 18 grader. I annat fall ska du välja en vanlig ytterdörr. Har du värdefulla föremål i ditt förråd kan det även då vara relevant att titta på en ytterdörr med högre säkerhet. Säkerheten ökar också om du monterar en förrådsdörr utan glasruta.

Tänk på! Väljer du en obehandlad förrådsdörr är det viktigt att du behandlar den innan montering.

Nyfiken på våra förråd

Kanske är det dags att byta ut hela förrådet istället för bara förrådsdörren. Du hittar alla våra förråd och trädgårdsbyggnader här. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden