Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Serie

Garageportar


Är det dags att skaffa ny garageport? Köp lättmonterade dörrar till bra priser hos Skånska Byggvaror. Vi har modeller i mängder av utföranden och i flera olika färger.

Smidig montering av portar

Söker du garageportar? Då har du kommit helt rätt. Du hittar allt du behöver för garagebygget här hos oss på Skånska Byggvaror. Med rätt material blir montering av garageporten enkel och smidig. Våra garageportar finns tillgängliga i färger som vit, svart, askgrå och röd. Välj en effektiv lösning med isolering anpassad efter dina önskemål. Självklart är portarna försedda med allt från fingerklämskydd, fallskydd och ingreppsskydd från båda sidorna. Beställ din garagedörr smidigt direkt på nätet.

Isolering är a och o

Välj en garageport som är anpassad efter klimatet här i Norden. Isolering är viktigt då det gäller garageportar och vi erbjuder utföranden med dörrar som är miljövänliga och 100 % freonfria. Sortimentet rymmer självklart även dörrar med fönster. Med vårt stora utbud kan du alltid hitta det som passar ditt garage, inred till exempel med slagdörrar med dubbla aluminiumplåtar i olika utföranden. Ingen bostad är den andra lik så välj garageportar utifrån din egen stil.

Skånska Byggvaror är valet för garaget

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig snabba leveranser. Beställ din slagport redan idag. Läs mindre

25% RABATT
på garageportar

Just nu får du 25% rabatt på alla takskjutsportar i serierna Modern och Stil. Beställ senast den 29 juli.
Sortera

13 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden