Fönstermarkiser


Fönstermarkiser har en rad fördelar för dig som villaägare. Upptäck skillnaden med dessa modeller som du beställer smidigt och enkelt på Skånska Byggvaror. Välj mellan modeller i flera olika färger.

Viktig investering för huset

Ett råd till alla villaägare är att satsa på markiser. Markiser skyddar inte bara mot solen, det är även viktiga för att skydda husets golv och väggar men även möbler mot färgförändringar. Förändra huset genom att installera markiser. Fasaden får en ny karaktär med hjälp av markiser. Vi har stort urval av modeller i många olika stilar. Montering av fönstermarkiser är enkelt och när du beställer material från oss medföljer givetvis tydliga instruktioner och du kan snart se fram emot att njuta av markisernas svalka.

Att välja rätt markis

Vilken typ av markiser ska man då satsa på? Hos oss hittar du alltid bilder och inspiration som hjälper dig att välja modellerna som passar just ditt hus och dina behov. Vi har markiser i en mängd utföranden och du har fem års garanti mot mögel, blekning och röta. Vertikalmarkiser skyddar mot solen samtidigt som du har fri sikt ut tack vare ett screentyg. Välj och skräddarsy storlek, modell och inredning efter utrymme och behov.

Skånska Byggvaror villaägarens främsta val

Beställ solskydd smidigt och enkelt på Skånska Byggvaror. Vi skickar helt utan kostnad inom hela Sverige. Kolla igenom vårt stora sortiment och beställ markiser redan idag. Läs mindre

Filter

Mönster

Färg

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden