Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Filtrera

Nya produkter

Tillbehör garageportar


Med rätt tillbehör blir vardagslivet enklare, snabbare och bekvämare. Skånska Byggvaror har tillbehör till garageportar som höjer säkerheten. Att satsa på garaget är en bra investering.

Rätt tillbehör till din garageport

Varför krångla till det? Med rätt tillbehör blir livet lite bekvämare. Vi har allt som du behöver för ditt garage, med en invändig strömbrytare kan du till exempel öppna din motordrivna garageport inifrån. Smart, eller hur? Hos oss hittar du även produkter för din säkerhet, välj till exempel vårt utvändiga kodlås. Sortimentet rymmer även färdiga låssatser med handtag, lås med cylinder och nyckel. Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig.

Enkel öppning med fjärrkontroll

Söker du en garageportsmotor? I vårt sortiment finner du bland annat modeller för takskjutportar med kedjedriven motor samt frikopplingsmöjlighet. Öppningshastighet är 15 cm/sek och du öppnar dörren enkelt och bekvämt med en fjärrkontroll. Smidigare än såhär blir inte öppnandet och stängande av garageporten. Du kan även köpa handsändare till dörren separat här hos Skånska Byggvaror. Hitta produkterna som du behöver till ett riktigt bra pris här hos oss.

Nödurkoppling på Skånska Byggvaror

Då och då uppstår ett strömavbrott. Om du har en motordriven port men saknar sidodörr på garaget är det en smart idé att ha en utvändig nödurkoppling. I vårt sortiment här på Skånska Byggvaror finns nödurkopplare till garageportar med nyckellås. Läs mindre

GARAGEPORTSMOTOR
ENDAST 999 KR

Nu kan du köpa en garageportsmotor för endast 999 kr när du köper en högkvalitativ och säker garageport från serierna Modern eller Stil.

Du sparar 2.000 kr!
Gäller vid köp av takskjutport ur serierna Modern eller Stil. Gäller till och med 19 juni.
Sortera

16 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden