För antal personer

Spabadkar


Unna dig ett lyxigt spabadkar där du kan koppla av och värma upp dig under en kylig kväll. De finns med undervattensbelysning och högtalarsystem, och alla levereras med filter och frostskydd; perfekt anpassade för svenskt klimat.

Lyxiga spabadkar på altanen

Införskaffa ett spabadkar på altanen för en lyxigare vardag. Skånska Byggvaror har spabadkar för upp till sju användare med undervattensbelysning, massagemunstycken och högtalarsystem. Spabadkaren kommer från USA, världens främsta tillverkare av SPA-tillbehör och finns i en mängd olika färger och former; välj mellan ytterfärger som kastanjebrun, espresso eller mörkgrå, och interiöra färger som sterling silver, pärlvit eller glaciärvit. Filter och frostvakt ingår i alla spabadkar för att se till att upplevelsen blir så bekväm som möjligt.

Ett varmt bad, en kylig vinterkväll

Ett spabadkar är ett lyxigt tillägg till bostaden. Det finns tillfällen då man behöver koppla av och ta en lugn stund, då är ett spabadkar perfekt att ha. Det ger en ökad livskvalité alla förunnad, men få förverkligad. Alla badkar levereras med filter och frostskydd för att användas problemfritt i det svenska klimatet; och när passar det bättre, om inte under en kylig vinterkväll, att sjunka ner i ett bad och värma upp sig.

Avslappnande spabadkar från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar lyxiga spabadkar för en avslappnande stund. Beställ ett spabadkar fraktfritt över hela Sverige och sjunk ner i ett värmande och rehabiliterande bad. Läs mindre

Locklyft på köpet!

Spendera årets kyliga kvällar i ett alldeles eget hemmaspa. Nu har vi upp till 30 % rabatt på våra spabadkar.

Vi bjuder på en locklyft när du köper ett kar av modellen Merak, Castor, Mimas eller Stella.


Gäller t.o.m. 17 december 2018. Locklyften läggs automatiskt till i varukorgen tillsammans med de aktuella spabadkaren. Värde 2 129-3 399 kr.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden