Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.
VÄXTHUS 20% RABATT
t.o.m. 29 juli
VÄXTHUS
20% RABATT
t.o.m. 29 juli

Vi är med dig
hela vägen

Många är de växthusdrömmar vi varit med och förverkligat. Hos oss sitter Sveriges bästa rådgivare på växthus - och de är redo att hjälpa dig gå i mål med din egen växthusdröm. Både före och efter ditt köp.

I vårt utbud hittar du kvalitetsväxthus i egen design eller från välkända tillverkare.

Kontakta oss →

Vanliga frågor om växthus

Har ni monteringsfilmer på växthusen?

Monteringsfilmer finns för vissa växthusmodeller. De hittar du på produktsidan under fliken "Monteringsanvisningar".

Hur vintersäkrar jag mitt växthus?
För att växthuset ska kunna leverera samma gröna glädje varje år finns det några saker som kan vara bra att tänka på innan vinterkylan tar över. Vi har satt ihop en lista med saker som kan vara bra att ta en extra titt på.

  • Kontrollera så att glas och lister är hela. En spricka i en ruta eller en tätningslist som trillat av kan bli den lilla detalj som en hård vind snabbt hugger tag i. I värsta fall kan hela rutor sugas ut.
  • Automatiska fönsteröppnare med gas (cylindern) bör tas in för vintern då dessa kan gå sönder av kylan.
  • Det kan vara smart att låsa eller spärra dörren och säkra alla fönster, med exempelvis buntband, så att dessa inte blåser upp av starka vindar.
  • Då växthusnocken inte är gjord för att bära något tungt bör snö som lägger sig på taket borstas bort så snart som möjligt, detta gäller särskilt blötsnö då denna kan bli väldigt tung.
  • Skulle du inte ha möjlighet att se över växthuset tillräckligt ofta så kan ett tips vara att, på eget ansvar, placera en stadig stötta mellan mark och taknock i växthusets mitt.

Ett växthus för alla

Livet blir så mycket härligare med ett växthus. Och det är så mycket mer än bara odling. Varför inte bjuda över vänner på middag och använda växthuset som ett uterum en ljummen sommarkväll? Eller ha första parkett till det vackra vinterlandskapet under glöggfesten. Oavsett hur du vill använda ditt växthus kan du här botanisera bland olika storlekar, färger och typer.

Växthus i trä eller aluminium

Det finns olika typer av växthus. Vilket passar bäst för dig och din trädgård? Ett växthus i trä kan du måla som du vill och ganska enkelt skapa olika uttryck. Träets levande och naturliga känsla och härliga yta gör att träväxthuset smälter bra in i din trädgård. Ett växthus i aluminium är lättskött och i princip underhållsfritt. Här kan du välja mellan olika färger och ändå få den stil du önskar.

Använd växthuset så som du vill

Ett växthus kan vara en plats för odling, middagar, egentid och allt däremellan. Bara fantasin sätter gränsen. Se till att välja storlek på växhuset utefter hur du vill använda det. Ska det få plats för både umgänge och växter bör du satsa på en större modell. De flesta som kommit igång med sin odling vill dessutom ofta testa nya växter, grönsaker och blommor i sin nya gröna oas. Se till att alla dina drömmar får plats.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden