Växthus

Växthus och miniväxthus förlänger säsongen för oss odlingsintresserade och skyddar känsliga plantor mot angrepp från såväl stora som små skadedjur. Oavsett om husen är byggda av glas eller plast så koncentreras solvärmen inne i huset. Även luftfuktigheten höjs vilket det flesta plantor mår bra av. De lite större växthusen kan lätt förvandlas till platser där du gärna vistas och kan inredas med t.ex. bekväma utemöbler förutom rena arbetsytor. Idag finns många tekniska hjälpmedel avsedda för växthusinstallation som gör din odling ännu mer effektiv.

 

Investera i ett växthus att odla i och njuta av

Växthus finns i flera stilar och prisklasser. Innan du bestämmer dig för att investera i ett särskilt hus för din växter bör du fundera över hur du tror att du kommer att använda det. Vill du ha ett utrymme där du kan koppla av från tidig vår till sen höst, mitt emellan ute och inne? Eller är du framförallt ute efter ett hjälpmedel som gör att du kan odla på ett roligare och effektivare sätt? Förr i tiden kallade man växthusen för orangerier eftersom det var så vanligt att de användes för odling av apelsin och andra citrusträd. Idag har du ett otroligt stort urval av växter som trivs i hus av glas eller plats under årets olika årstider. Många arter som gillar svenskt sommarväder men som har svårt att klara våra vintrar kan man skydda ifrån frost i ett växthus om du har en värmekälla i det. Vi kan erbjuda såväl påkostade hus med gedigen grund som mycket prisvärda varianter.

Satsa på ett personligt växthus med dina favoritplantor

Ett växthus kan precis som vilken miljö som helst i ditt hem eller i trädgården uttrycka din personlighet. Många lite mer rustika inredningsdetaljer som kakelugnar och badkar med lejontassar kan, även om de är lite kantstötta, addera såväl stämning som helt nya funktioner till växthuset.

Du kan åstadkomma väldigt mycket också med små medel. Ställ en fin kandelaber på ett växthusbord och låt växterna kasta dramatiska skuggor omkring sig i skenet från romantiska stearinljus. Med våra många växthustillbehör kan du också skaffa den utrustning du behöver för att skapa en så bra miljö som möjligt för dina krukväxter. Vi har bland annat krukisolering som skyddar mot frost, automatiska bevattningssystem, olika förvaringslösningar som passar i växthus och anordningar som gör att du kan kontrollera värme och luftfuktighet. Kanske vill du ge dina växter extra ljus med hjälp av en växtlampa? Titta även på våra olika nockdekorer som är ett sätt att med små medel förändra det visuella intryck som ditt hus ger.

Skånska Byggvaror har bra villkor och stort sortiment

Om du tänkt köpa växthus hittar du många modeller i flera olika serier här på Skånska Byggvaror. Vi har också alla de tillbehör du kan tänkas behöva om du vill ta ditt odlingsintresse till nästa nivå eller bara inreda en plats där du kan trivas och koppla av. Vi samarbetar med pålitliga tillverkare av kvalitetsprodukter och levererar din beställning snabbt och fritt över hela Sverige. Du har hela 30 dagars ångerrätt när du beställer byggvaror hos oss och vi erbjuder fri returfrakt! Läs mindre

Priserna gäller
t.o.m.
29 maj
2017

växthus

Odla

För den erfarne odlaren

Växthusen i vår Odla-serie är mycket prisvärda, där samtliga modeller har god rymd på grund av den fina takhöjden. Ventilationsfönster ingår alltid och antalet varierar mellan de olika växthusmodellerna. Dessutom ingår det även alltid integrerade hängrännor och aluminiumsockel.

JUST NU VÄRMARE PÅ KÖPET VID KÖP AV VALFRITT VÄXTHUS. VÄRDE 1 295:-

Gäller t.o.m. 29 maj 2017

Läs mer

nyhet

Odla

Väggväxthus Odla

Den nya vägganslutna varianten av Odla låter dig utnyttja utrymmen som redan finns.

Bygg ditt växthus mot en hus- eller förrådsvägg. Inred som du önskar - kanske som på bilden med en skyddad reträttplats?

Prisexempel: Odla väggväxthus 7,24m², aluminium med säkerhetsglas 18 995:-

Lackad stomme i svart samt kanalplast finns som tillval.

Läs mer

nyhet

Oas

Oas

Den här nyheten i vårt breda utbud är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Konstruktionen har genomgått tuffa tester hos en oberoende tysk partner. Den gedigna konstruktionen och sobra designen i kombination med det maximerade utrymmet gör det här till en trädgårdsoas som duger till mycket mer än bara odling.

JUST NU VÄRMARE PÅ KÖPET VID KÖP AV VALFRITT VÄXTHUS. VÄRDE 1 295:-

Gäller t.o.m. 29 maj 2017

Läs mer

Bruka

Enkel och prisvärd!

Bruka är vår efterlängtade nyhet för dig med lagom stora odlingsdrömmar - redan en populär storsäljare tack vare sin smidighet och prisvärda enkelhet. 5 eller 6 kvadratmeter, glas eller kanalplast, obehandlat eller grönlackerat.Tre val, och sedan är det bara att börja odla chili, tomater och härliga örter!

JUST NU VÄRMARE PÅ KÖPET VID KÖP AV VALFRITT VÄXTHUS. VÄRDE 1 295:-

Gäller t.o.m. 29 maj 2017

Läs mer

Spira

Fantastisk rymd & snygg design!

Vår växthusserie Spira är våra mest exklusiva växthus. Spira erbjuder fantastisk rymd och snygg design där hög kvalitet står i fokus.

Tillval som nockdekoration och sockel ger det där extra för dig som vill låta ditt växthus bli en ögonfångare. Massvis av valmöjligheter.

JUST NU VÄRMARE PÅ KÖPET VID KÖP AV VALFRITT VÄXTHUS. VÄRDE 1 295:-

Gäller t.o.m. 29 maj 2017

Läs mer


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden