Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

Träslag

Nyans

Tjocklek

Laminatgolv


Utvecklingen går framåt, och när det dags för dig att bestämma vilken typ av golv du ska lägga har den nya generationens laminatgolv mycket att erbjuda.

Tåliga, slitstarka laminatgolv är perfekt för hemmafixaren

Det finns en mängd olika laminatgolv att välja bland. Gemensamt för golven är att de är tåliga, lätta att installera och har stort fokus på design. Golven finns i flera olika färger, en värd att nämnas är Mystery Stone, som är ett grått laminatgolv. Med en installation som inte kräver mer än en mattkniv.

Den nya generationens laminatgolv håller måttet

Att lägga laminatgolv hemma är okomplicerat och golv från oss på på Skånska Byggvaror har gjorts ännu mer lättinstallerat tack vare den nya tekniken från Megaloc. Det är ett klicksystem för laminatgolv, men som kan beskäras med mattkniv. Det underlättar otroligt mycket när det kommer till arbetsinsats för installationen. Den stryktåliga kvaliteten på våra golv har gjort det här till ett mycket populärt alternativ för hemmafixare som vill ha ett lättinstallerat och lättskött golv.

Skånska Byggvaror erbjuder produkter av högsta klass

Vi på Skånska Byggvaror tar hand om våra kunder och erbjuder smidig hemleverans inom hela Sverige. Är du på jakt efter ett riktigt bra och billigt laminatgolv ska du vända dig till oss! Läs mindre

Sortera

1 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden