Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Tillbehör stugor och förråd


Tillbehör till stugor och förråd är precis vad du behöver för att fixa till antingen i stugan eller förrådet. Här hittar du alla möjliga lösningar för att arrangera och snygga till.

Dekorera eller arrangera förrådet eller stugan

Här hittar du inredning för stugor och förråd. Det finns allt från hyllor till krokar för att snyggt kunna arrangera dina saker. Rätt sak på sin plats, och vips så har du skapat mer utrymme. När du har fixat och donat i ordning allt detta praktiska, så kanske du vill piffa upp det också. Du kan alltid hitta dekoration till stugan här. Du har fantasin och fixar-andan och vi har de saker som du behöver. Då kan resultatet bara bli bra.

Gör stugan varmare och gemytligare

Man kan förändra så mycket i ett rum bara genom att sätta in nya möbler. Lite nya hyllor och ljus är alltid en god början. Det blir dock alltid vinter i Sverige också, och med vintern kommer kylan. Kylan kommer ofta underifrån, vilket gör att golven lätt blir kalla. Det kanske kan vara läge att överväga en installation av golvvärme för stugor. Golvvärmen kan du också inhandla här.

Skånska Byggvaror - hemmafixarens butik

Hos Skånska Byggvaror kan du köpa färdiga förråd och stugor. Det är också bra att ta reda på regler och bygglov innan du bygger din stuga eller förråd. Information om detta hittar du hos Boverket. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden