Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Vertikalmarkiser


Med en vertikalmarkis från oss på Skånska Byggvaror, ger vi er en variant av den traditionella fönstermarkisen. Vertikalmarkisen löper längs utsidan av fönstret i styrskenor och är försedd med en screenväv. Väven ger möjlighet att behålla utsikten men stänger ute de starka strålarna. Den kan närmast jämföras med en rullgardin men för utvändigt bruk. Markisen manövreras med invändigt banduppdrag alternativt med motor som styrs med fjärrkontroll.

Skånska Byggvaror tillhandahåller högkvalitativa, UV-tåliga vertikalmarkiser. Dessa ger utmärkt solskydd samtidigt som du har fri sikt ut genom det speciella screentyget. Med hjälp av denna produkt behöver du varken bländas eller förlora din utsikt.

Vertikalmarkiser med solskydd och fri sikt

Våra populära solskyddande vertikalmarkiser är tillverkade i mikroventilerad plastbeklädd polyester som stänger ute upp till 94 % av värmen från solen. Markiserna är mycket stabila och löper vertikalt med hjälp av lätta styrskenor tillverkade i aluminium. Trots att markiserna skyddar mot solen är de genomskinliga, vilket gör att du inte behöver förlora din utsikt när du vill undvika alltför varm inomhusmiljö. Markiserna kommer i färgerna svart och grå och finns i storlekar från 100 centimeter till hela 280 centimeters höjd.

Vertikalmarkiser håller inomhusmiljön sval

Med våra vertikalmarkiser i screentyg behöver du inte längre välja mellan att njuta av utsikten eller undvika värmen. Istället har du fri sikt genom gardiner samtidigt som den stänger ute solens strålar. Markiserna sitter stadigt och löper i lätta skenor av aluminium så att du slipper oroa dig för att de ska fångas av väder och vind. Välj mellan att sköta dina markiser manuellt med hjälp av hissband eller låta en motor sköta jobbet.

Skånska Byggvaror har högkvalitativa vertikalmarkiser

Köp högkvalitativa vertikalmarkiser med bra slitstyrka och fri sikt hos Skånska Byggvaror. Markiserna finns i olika storlekar för att passa olika typer av fönster. De kan drivas manuellt med hissband eller maskinellt med motor. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden