Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Förvaring garage och förråd


Är det ags att få ordning på verktyg, redskap, cyklar och trädgårdsdynor? Då är smart förvaring för garage och förråd en bra investering. Den kommer hjälpa dig hitta en plats till allt som behövs. Allt från skiftnyckeln, till lövblåsen eller kubbspelet.

Planera förvaringen i garage och förråd

Planera förvaring i ditt garage eller förråd med lagerhyllor, väggskåp och olika lösningar för vägghängd förvaring. Här får du plats med både verktyg, trädgårdsredskap och cyklar. Hitta de de smarta detaljerna som hjälper dig att hålla ordning på allt - från stort till smått.

Detaljer för ordningen du drömt om

Med hjälp av verktygskrokar, multihållare och redskapshållare kan du enkelt hänga upp saker sida vid sida. Haka fast på förvaringstavla eller kroklist - och du behöver aldrig leta länge efter rätt verktyg igen. Genom att flytta upp förvaringen på väggen får du en uppskattad överblick som gör det lätt att hitta.

Förråds- och garageförvaring med robust kvalitet

Produkter som används till förvaring i garage och förråd behöver vara slitstarka och stabila. Hyllorna ska tåla en hel del vikt och väggförvaringen ska klara både mindre verktyg och större spadar. Allt det hittar du här tillsammans med riktigt robusta skåp på hjul eller för vägg. Här får du enkelt in dina verktyg och tillbehör, även tunga sådana. Läs mindre

Sortera

46 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden