Filtrera

Storlek

Design

Attefallshus


Upptäck våra mångsidiga attefallshus för alla dina behov! Vi erbjuder ett brett utbud i olika storlekar och för olika ändamål. Hos oss kan du skapa ditt eget unika attefallshus online genom vår enkla konfigurator. Anpassa det efter dina önskemål och behov – vi gör det lätt för dig att skapa det perfekta utrymmet.

Vad är ett attefallshus?

Ett attefallshus är en fristående byggnad som kan byggas utan bygglov på många tomter. Det kan användas som en självständig bostad (komplementbostadshus) eller som till exempel förråd eller gäststuga (komplementbyggnad). Ett attefallshus får vara max 30m², och har du flera attefallshus på tomten får de vara högst 30m² tillsammans. Grundregeln är att ett attefallshus skall uppföras minst 4,5 meter från tomtgränsen.

Bygg din egen drömstuga från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar produkter med hög kvalitet fraktfritt till hela Sverige. Införskaffa robusta byggsatser till attefallshus och friggebodar för övernattning eller förvaring, perfekta för den händige att bygga ihop. Läs mindre

Få en värdecheck
på upp till 30 000 kr

vid köp av trädgårdsbyggnad

Köp en trädgårdsbyggnad för minst 20.000 kr och få en värdecheck hos Byggmax – perfekt för att komplettera med isolering, plintar eller liknande.

Ju högre summa du handlar för, ju större värde får du på din värdecheck.
Gäller vid köp av stuga, förråd, attefallshus, paviljong, lekstuga, lusthus och carport. Beställ senast den 8 juli.
Sortera

24 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden