Nyheter


/uterum/kompletta-fasadmonterade-uterum/fira-aluminium---uterum-417520?chosenValues=268%2C35
Nyhet 2022

Uterum | Fira aluminium

Ett uterum i aluminium är så nära underhållsfritt som det kan bli vilket borgar för många härliga år framöver. Den stilrena designen finns i sex storlekar och passar de flesta hem.

Detta är vår egen design på skjutdörrspartier för uterum som har genomgått hårda tester och håller en mycket hög standard.

/vaxthus/orangeri-i-tra/vaxa-mur-416528
Nyhet 2022

Växthus | Växa Mur

Vackert växthus i trä som med sina dubbeldörrar ger ett välkomnande intryck samtidigt som det blir enkelt att bära in och ut saker från växthuset, vare sig det är trädgårdsredskap eller möblemang.

De stora glasytorna i tak och väggar skapar en känsla av att vara nära naturen.

/forvaring/stil-skjutdorrar/
Nyhet 2022

Skjutdörrar | Stil


Nya kollektionen Stil, som finns i flera kulörer, andas kvalitet och är framtagen speciellt för dig som vill ha det där lilla extra i ditt hem. Vi har skapat paket med skjutdörrar inklusive skenor och lyxiga mjukstängare för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att beställa.

/golv-och-trappor/akustikpanel/
Nyhet 2022

Vägg & Tak | Akustikpanel

Med dessa vackra paneler kan du vara kreativ i din inredning. Det finns många olika lösningar för uppsättningen av panelerna både på väggar och tak och de ger rummet en behaglig och trivsam miljö med sin ljudabsorberande funktion.


/golv-och-trappor/trappor/
Nyhet 2022

Trappor | Fontanot

Här får du handgjord italiensk design och en trappa som är enkel att montera. De har en lång beprövad livslängd och andas kvalitet. Skapa en trappa som passar just dina behov och din stil.

Nu finns ytterligare två modeller av dessa populära trappor. Välj mellan massiva trappsteg i ek eller läcker stål som finns i flera kulörer.

/utemiljo/racken/stiltje---hoj----sankbart-glasracke/stiltje---glasracke-420861
Nyhet 2022

Glasräcke | Stiltje


Hur många gånger har inte blåsten förstört soliga dagar på uteplatsen? Nu har vi äntligen lösningen för dig!

Gör din altan till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap med detta supersmarta glasräcke som är höj- och sänkbart. Med en enkel manöver skärmar du av mot blåsten.

/uterum/grunder/klara-modulgrunder-420100
Nyhet 2022

Klara Modulgrund

Det självklara valet för dig som ska bygga uterum eller annan komplementbyggnad och vill lägga en enkel och smidig grund som är stabil med hög kvalitet. Detta alternativ ersätter den gjutna och tidskrävande plattan men är lika tillförlitlig.

/spa-och-bastu/vedeldade-badtunnor/?sfilter_5=10
Nyhet 2022

Badtunnor

Unna dig en vedeldad badtunna där du kan koppla av och värma upp dig under en kylig dag. Det är en fantastisk upplevelse där stress och spänningar försvinner.

Finns i flera olika modeller och kulörer.

/cguide/step1
Nyhet 2022

Isolerat plåttak

Det perfekta taket för ditt vinterbonade uterum, skapat i Sverige för de nordiska förhållandena.

Via vår uterumsguide kan du välja till detta tak för flera uterum ur serien Fira.

/garage/garageportar/lindab-basic---takskjutport-419847
Nyhet 2022

GarageportarLindab


En garageport ska klara av lite av varje. Därför är Lindabs garageportar uppbyggda kring en högisolerande kärna beklädd med robust stålplåt. En stark och lätt kombination som erbjuder ett gott skydd mot inbrott, väder och vind, samtidigt som den matchar ditt hus arkitektur.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden