Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Nyheter


https://www.skanskabyggvaror.se/uterum/uterumstak/?sfilter_683_684_685=3993
Nyhet

Uterum | Nylanserade kanalplasttak

Du vill ha ett kanalplasttak som är enkelt att montera. Nu har vi lösningen!
Ett uterumstak med nya, högkvalitativa täckprofiler som enkelt klickas på plats. Samtidigt har vi genomfört flera förbättringar som underlättar montering, bytt ut tätningslisterna och förbättrat takets aluminiumprofiler.

Finns att köpa både i uterumsguiden, som uterumspaket och lösa delar.

https://www.skanskabyggvaror.se/vaxthus/vaxthus-i-tra/?sfilter_1270=7098
Nyhet 2023

Växthus | Växa träväxthus

Vackert växthus i trä som kan användas både som växthus, uterum eller både och. Nu ännu bättre med en rad uppdateringar inför säsongen 2023!

Vi vågar säga att detta är en arkitektritad dröm i trä och glas. De stora glasytorna i tak och väggar suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar en känsla av att vara nära naturen.

/stugor-och-forrad/pergola/
Nyhet 2023

Pergola | Aluminium


Här får du ett härligt extra rum i hemmet för umgänge med familj och vänner i alla väder. Denna unika pergola har ett fällbart lamelltak som kan skapa skön skugga eller lämnas öppet för att släppa in solen. Du har inte bara möjligheten att välja sol eller skugga utan med taket stängt får du även en torr plats när det börjar regna.

/forvaring/stil-skjutdorrar/
Nyhet

Skjutdörrar | Stil


Nya kollektionen Stil, som finns i flera kulörer, andas kvalitet och är framtagen speciellt för dig som vill ha det där lilla extra i ditt hem. Vi har skapat paket med skjutdörrar inklusive skenor och lyxiga mjukstängare för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att beställa.

/uterum/uterumspartier/s30/sommar---optimal-422249/
Nyhet 2023

Uterum | Skjutdörrar Sommar-optimal

Nu även med höjden 219,5 cm. Denna serie är framtagen för dig som vill använda ditt uterum på sommaren. Odla, umgås eller ta skydd från sol och mygg.

Detta är vår egen design på skjutdörrspartier för uterum sommar har genomgått hårda tester och håller hög standard.

/golv-och-trappor/trappor/
Nyhet

Trappor | Fontanot

Här får du handgjord italiensk design och en trappa som är enkel att montera. De har en lång beprövad livslängd och andas kvalitet. Skapa en trappa som passar just dina behov och din stil.

Nu finns ytterligare två modeller av dessa populära trappor. Välj mellan massiva trappsteg i ek eller läcker stål som finns i flera kulörer.

/utemiljo/racken/stiltje---hoj----sankbart-glasracke/stiltje---glasracke-420861
Nyhet

Glasräcke | Stiltje


Hur många gånger har inte blåsten förstört soliga dagar på uteplatsen? Nu har vi äntligen lösningen för dig!

Gör din altan till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap med detta supersmarta glasräcke som är höj- och sänkbart. Med en enkel manöver skärmar du av mot blåsten.

/uterum/grunder/klara-modulgrunder-420100
Nyhet

Klara Modulgrund

Det självklara valet för dig som ska bygga uterum eller annan komplementbyggnad och vill lägga en enkel och smidig grund som är stabil med hög kvalitet. Detta alternativ ersätter den gjutna och tidskrävande plattan men är lika tillförlitlig.

/spa-och-bastu/vedeldade-badtunnor/
Nyhet

Badtunnor

Unna dig en vedeldad badtunna där du kan koppla av och värma upp dig under en kylig dag. Det är en fantastisk upplevelse där stress och spänningar försvinner.

Finns i flera olika modeller och kulörer.

/cguide/step1
Nyhet

Isolerat plåttak

Det perfekta taket för ditt vinterbonade uterum, skapat i Sverige för de nordiska förhållandena.

Via vår uterumsguide kan du välja till detta tak för flera uterum ur serien Fira.

/uterum/kompletta-fasadmonterade-uterum/fira-aluminium---uterum-417520?chosenValues=268%2C35
Nyhet

Uterum | Fira aluminium

Ett uterum i aluminium är så nära underhållsfritt som det kan bli vilket borgar för många härliga år framöver. Den stilrena designen finns i sex storlekar och passar de flesta hem.

Detta är vår egen design på skjutdörrspartier för uterum som har genomgått hårda tester och håller en mycket hög standard.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden