Nyheter


/uterum/uterumspartier/frisikt/frisikt-skjutdorrspartier-425465
Nyhet

Frisikt skjutdörrspartier


Ramlös design - stora glasytor för maximal utomhuskänsla.

Frisikt ger dig en helglasad skjutvägg när du vill ha ett uterum eller en uteplats med stora glasytor och minimalt med synliga aluminiumprofiler. Skjutdörrspartier designade för ett öppet och luftigt intryck utan att något stör utsikten. Välj själv antal luckor, mått, kulör, lås och öppning.

https://www.skanskabyggvaror.se/uterum/uterumstak/?sfilter_683_684_685=3993
Nyhet

Uterum | Nylanserade kanalplasttak

Du vill ha ett kanalplasttak som är enkelt att montera. Nu har vi lösningen!
Ett uterumstak med nya, högkvalitativa täckprofiler som enkelt klickas på plats. Samtidigt har vi genomfört flera förbättringar som underlättar montering, bytt ut tätningslisterna och förbättrat takets aluminiumprofiler.

Finns att köpa både i uterumsguiden, som uterumspaket och lösa delar.

https://www.skanskabyggvaror.se/vaxthus/vaxthus/?sfilter_1270=8068
Nyhet

Växthus | Linnea träväxthus

Träväxthuset med design och funktion i perfekt balans

Linnea är växthuset som trots sin gedigna och robusta konstruktion ger ett nätt och stilrent intryck. Ett vackert växthus i trä som, tack vare sina naturliga material, verkligen kan bli ett med naturen och din trädgård. Lev ut dina växthusdrömmar med Linnea träväxthus. Finns med eller utan mur

/uterum/aluminiumuterum/?sfilter_5=10
Nyhet

Uterum | Trivas Aluminium


Uterumspaket med unik svensk design för nordiska förhållanden.

Ett uterum i aluminium är så nära underhållsfritt som det kan bli. Det här är ett exklusivt uterum för livsnjutaren. Med olika val för kulör och tak har du möjlighet att anpassa uterummet så att det passar perfekt ihop med både din stil, ditt hus och din trädgård.

/stugor-och-forrad/pergola/
Nyhet

Pergola | Aluminium


Här får du ett härligt extra rum i hemmet för umgänge med familj och vänner i alla väder. Denna unika pergola har ett fällbart lamelltak som kan skapa skön skugga eller lämnas öppet för att släppa in solen. Du har inte bara möjligheten att välja sol eller skugga utan med taket stängt får du även en torr plats när det börjar regna.

/forvaring/stil-skjutdorrar/
Nyhet

Skjutdörrar | Stil


Nya kollektionen Stil, som finns i flera kulörer, andas kvalitet och är framtagen speciellt för dig som vill ha det där lilla extra i ditt hem. Vi har skapat paket med skjutdörrar inklusive skenor och lyxiga mjukstängare för att det ska vara så smidigt som möjligt för dig att beställa.

/uterum/uterumspartier/s30/sommar---optimal-422249/
Nyhet

Uterum | Skjutdörrar Sommar-optimal

Nu även med höjden 219,5 cm. Denna serie är framtagen för dig som vill använda ditt uterum på sommaren. Odla, umgås eller ta skydd från sol och mygg.

Detta är vår egen design på skjutdörrspartier för uterum sommar har genomgått hårda tester och håller hög standard.

/uterum/kompletta-fasadmonterade-uterum/fira-aluminium---uterum-417520?chosenValues=268%2C35
Nyhet

Uterum | Fira aluminium

Ett uterum i aluminium är så nära underhållsfritt som det kan bli vilket borgar för många härliga år framöver. Den stilrena designen finns i sex storlekar och passar de flesta hem.

Detta är vår egen design på skjutdörrspartier för uterum som har genomgått hårda tester och håller en mycket hög standard.

/uterum/grunder/klara-modulgrunder-420100
Nyhet

Klara Modulgrund

Det självklara valet för dig som ska bygga uterum eller annan komplementbyggnad och vill lägga en enkel och smidig grund som är stabil med hög kvalitet. Detta alternativ ersätter den gjutna och tidskrävande plattan men är lika tillförlitlig.

/spa-och-bastu/vedeldade-badtunnor/
Nyhet

Badtunnor

Unna dig en vedeldad badtunna där du kan koppla av och värma upp dig under en kylig dag. Det är en fantastisk upplevelse där stress och spänningar försvinner.

Finns i flera olika modeller och kulörer.

/cguide/step1
Nyhet

Isolerat plåttak

Det perfekta taket för ditt vinterbonade uterum, skapat i Sverige för de nordiska förhållandena.

Via vår uterumsguide kan du välja till detta tak för flera uterum ur serien Fira.

/motesrummet/
Nyhet

Rådgivning | Digitalt Möte

Vill du ha tips, idéer eller få hjälp med planeringen? Via Mötesrummet kan du enkelt boka ett digitalt möte med våra duktiga rådgivare för att ta dina tankar vidare.

Du kan också boka ett fysiskt möte med oss i en visningsbutik. Vi hjälper dig hela vägen, vid en tid som passar dig. Helt utan kostnad förstås. Varmt välkommen!

/interaktiv-visningsbutik/
Nyhet

Interaktiv visningsbutik

I vår digitala, interaktiva visningsbutik har du möjlighet att komma nära våra modeller av växthus och uterum, visualisera din dröm och läsa mer om de produkter du är nyfiken på – precis som i en vanlig visningsbutik.

Öppet dygnet runt – besök när det passar dig!

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden