Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Typ

Storlek

Material

Färg

Serie

Växthus på mur


Ett växthus på mur är estetiskt vackert och du kan skapa en riktig växthusdröm i din trädgård. Det är inte bara vackert, det har flera andra fördelar också.

VÄXTHUS PÅ MUR HAR MÅNGA FÖRDELAR

Muren lagrar värme och därför blir växthuset inte lika känsligt för nattfrost. Med en mur som grund kommer dessutom växthuset högre upp och den extra takhöjden är både snygg och praktisk om du till exempel ska hänga upp tomatplantor. Muren hjälper till att skapa det bästa odlingsklimatet för dina växter.

MURVÄXTHUS I DIN STIL

För att skapa ditt drömrum och din oas i trädgården kan du välja mellan ett växthus i trä eller av aluminium. Oavsett ändamålet skapar du enkelt ett växthus som passar just din smak genom att själv välja färgsättning och stil på muren. En modern, putsad mur ger en annan känsla än en mer rustik eller lantlig mur med äldre tegel.

PLATS FÖR ODLING OCH MIDDAGSBJUDNINGAR

Fundera noga över hur du vill använda ditt växthus. Ett växthus på mur lämpar sig väl för både odling och umgänge. Se till att du köper ett växthus i en storlek som gör att du kan använda det på alla sätt du önskar. Skapa ett rum där du kan både leva ut dina odlingsdrömmar och bjuda över vännerna på middag under stjärnklar himmel. Läs mindre

STOR VÄXTHUSKAMPANJ
20% RABATT

20% rabatt på mängder av växthus och växthuspaket. Hitta din favorit!

Missa inte träväxthuset Växa.
Beställ senast 8 juli.
Sortera

8 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden