Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Varumärke

Träslag

Tillbehör bastu


Att slappna av i en varm bastu är en njutning för både kropp och själ. Vi på Skånska Byggvaror har det mesta inom tillbehör för bastu så att du kan göra din bastustund extra njutbar.

Tillbehör för bastun

I vårt sortiment av bastutillbehör hittar du allt du behöver för en riktigt härlig stund i bastun. Vi har bland annat bastubelysning som ger bastun en extra fin atmosfär. Belysningen består av en CE-märkt LED-list som utstrålar ett välkomnande varmt vitt ljus. Varje bastu behöver också en rejäl stäva och skopa. Vår stäva rymmer fyra liter och är tillverkad i obehandlat trä för en riktigt genuin känsla. Till stävan passar vår bastuskopa i samma material.

Förhöj bastustunden med dofter

Du kan förhöja din bastustund ytterligare med hjälp av väldoft. Blanda någon av våra eteriska doftoljor i en skopa med vatten och häll på stenarna. Kom dock ihåg att aldrig hälla koncentrerad olja direkt på aggregatet. Välj mellan olja med egenskaper för energi eller olja för harmoni. I vårt paket med doftoljor ingår båda dessa plus ytterligare dofter. Glöm inte att besöka vår kategori med bilder och inspiration för att få idéer till din bastu.

Hitta bastuolja hos Skånska Byggvaror

På Skånska Byggvaror har vi bastuolja för impregnering av sittlavarna i bastun. Med hjälp av denna underlättar du städningen av bastun och skapar vattenavvisande ytor. En liter olja räcker till en yta på sex kvadratmeter. Läs mindre

Mängdrabatt
på allt inom bastu

Just nu erbjuder vi mängdrabatt på samtliga bastuartiklar.

Köp två valfria bastuartiklar - få 10% rabatt
Köp tre valfria bastuartiklar - få 15% rabatt
Gäller t.o.m. 27 maj.
Sortera

33 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden