Terrassmarkiser


Införskaffa högkvalitativa terrassmarkiser som ger ett fantastiskt sol- och värmeskydd. De finns såväl motordrivna som med handdriven vev och kan kompletteras med sol- och vindvakter som kan automatisera markisen och styra den beroende på sol- och vindstyrka.

Terrassmarkiser för soliga dagar

Skånska Byggvaror har terrassmarkiser av olika typ och design som blockerar upp till 99 procent av solstrålarnas värme. De regleras generellt sett med en traditionell vev placerad på höger sida om markisen. Det går dock enkelt att komplettera med en motor för att skapa motordrivna terrassmarkiser. Ett litet steg för en lyxigare terrass. Terrassmarkiserna är av tjockvävt tyg som ger ett komplett UV-skydd samt är smuts och vattenavstötande. De fungerar dock inte som regnskydd. Därtill är kappan löstagbar och utfallsvinkeln justerbar för maximalt solskydd.

Njut av en lyxig terrass

Det finns en mängd olika praktiska tillbehör man kan införskaffa till våra terrassmarkiser. Det kan gälla motorer för att driva markiserna alternativt sol- och vindvakt för möjligheten att automatisera terrassmarkisen så att den agerar vid exempelvis stark vind, då vädret växlar mellan soligt och molnigt eller vid solnedgång. Komplettera gärna med en terrassvärmare för kyliga dagar, alternativt skyddstak och stödben för att öka markisens livslängd.

Högkvalitativa terrassmarkiser från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar högkvalitativa terrassmarkiser fraktfritt inom hela Sverige. Terrassmarkiserna ger ett bra sol- och värmeskydd för soliga dagar, vilket ger en behaglig terrass att tillbringa sin tid på. Läs mindre

Filter

Helkassett

Färg

Mönster

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden