Säkra årets pris! Beställ uterum och växthus nu - välj leverans i vår. Se alla kampanjer

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Serier

Öppningstyp

PVC-fönster


Köp PVC fönster med bra isolering, fri frakt och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

PVC FÖNSTER MED FRI FRAKT & PRISGARANTI

Vi har över fyra stycken olika typer av pvc-fönster : öppningsbart, fast fönster, fönsterdörr, pardörr. Fönster som passar alla hem. Passa på att beställa nya fönster hos oss – vi erbjuder dig även fri frakt i helga Sverige och en prisgaranti som du kan lita på. Vår prisgaranti innebär att du kan vara säker på att du köper pvc-fönster hos oss till riktigt låga priser. Vi prismatchar nämligen så att du altid får det lägsta möjliga priset. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade.

BILLIGA PVC FÖNSTER SOM SÄNKER ENERGIKOSTNADEN

Fördelarna är flera när det kommer till att byta ut gamla fönster till nya moderna PVC fönster: sänker energikostnaden genom att bättre behålla värmen i huset, håller hemmet svalare och har bättre ljudisolering och för att nämna några exempel. I vårt utbud finns det några exempel som har riktigt låga U-värden. U-värdet är en indikaton på hur väl fönstret behåller värmen i hemmet. Ju lägre U-värde desto bättre. Din energikostnad kan sänkas med flera tusen kronor varje år om du passar på att byta ut flera av dina fönster samtidigt. Och under sommaren kan fönstret behålla en svalare temperatur inomhus. Nyare fönster har även bättre ljudisolering som kan vara en fördel för sovrummet eller om ditt hem ligger nära en trafikerad väg.

ÄVEN PVC DÖRRAR OCH MYCKET MER

I vårt sortiment har vi även PVC dörrar med helglas eller glas och panel för din balkong eller altan. Läs mindre

RABATTSTEGE & PRISGARANTI
UPP TILL 30% RABATT

Köp fler, spara mer! Nu dessutom extra 10 % rabatt på PVC fönster. Lita på att du betalar det absolut lägsta priset tack vare vår prisgaranti.

  • Köp 2-3 fönster, få 10 % rabatt
  • Köp 4-6 fönster, få 15 % rabatt
  • Köp 7 eller fler fönster, få 20 % rabatt
Beställ senast 11 december. Gäller fönster, fönsterdörrar och fasadpartier i alla material och färger (ej takfönster), blanda hur du vill. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
Sortera

22 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden