Garage


Att bygga ett garage i anknytning till huset kräver lite planering. Ett lite större utrymme kan även användas som hobbyrum. Ett extrarum kan vara bra att ha för att kunna få ett eget utrymme för sina intressen. Vad du än väljer att göra med garaget har vi det du behöver. Våra garageportar finns i olika storlekar och färger och är CE-märkta med freonfritt miljövänligt isoleringsmaterial. Vi har olika utföranden som takskjutportar, rullportar och eldrivna beroende på vad som passar bäst till ert utrymme. Du kan dessutom välja bland ett bra urval av olika färger.

Snygga portar till ditt garage

Ge ditt garage ett ansiktslyft med en snygg garageport! Vi har ett brett sortiment med eldrivna portar som öppnas med en fjärrkontroll, de mer klassiska vipp-portarna samt slagportar. Alla finns i olika utföranden och färger. Vipp-porten tar inte mycket plats i sig, men bra att tänka på är att den däremot kräver lite utrymme framför bilen när den öppnas. Takskjutport manövreras via två skenor som öppnas med ett handgrepp på handtagen längst ner på porten, som gör att den glider upp längs med garagetaket. Denna garageport passar utmärkt på mindre ytor. Fjärrkontroll finns som extra tillbehör till vipp-portarna om man föredrar en eldriven variant av garageport. Slagporten fungerar som en vanlig dubbeldörr och öppnas med handtag och svänger utåt. Vi har även carportar som skydd för din bil och det finns extra förvaringsutrymme till dessa som går att beställa. Våra portar levereras med fingerklämskydd, fallskydd och ingreppsskydd och är anpassade till nordiska väderleksförhållanden. Stilren design i snygga kvalitetsprodukter gör att du kan skapa en egen stil på ditt garage.

Garage där du skapar din egen stil

Ett garage behöver inte vara en tråkig tillbyggnad i anslutning till din bostad, du kan alltid sätta en egen prägel på det genom att måla i samma eller liknande kulör som huset. Vi har ett bra sortiment på garageportar i olika modeller och du kan välja en färg på din dörr som passar in eller bryter av med övriga kulörer. Vill du ha ljusinsläpp i ditt garage så har vi modeller där du väljer mellan avlånga, runda eller fyrkantiga fönster. Portarna kommer med bruksanvisning och vi har alla tillbehör du behöver som fjärrkontroll, strömbrytare och kodlås för öppning och stängning av port, tänk på att förvara koden på ett säkert ställe. Vi har även ytterdörrar i olika utföranden om du behöver fler än en ingång till garaget och de finns med eller utan fönster beroende på vilken stil du föredrar på din dörr. Komplettera detta med carportar och olika tillbehör till garageportar - allt i en stil som passar dig och ditt hem bäst.

Skånska Byggvaror är ett bra val för alla

Är du sugen på att förändra eller bygga ut din bostad? Eller är du i behov av en tillbyggnad som garage eller carport? Vi har det du behöver. Hos oss på Skånska Byggvaror hittar du ett brett sortiment av kvalitetsprodukter och tillbehör. Vi har även i vårt övriga sortiment stugor som till exempel kan användas som gästrum och förråd. Vi levererar alla våra produkter fraktfritt i hela Sverige. Läs mindre

Modernt och snyggt

Våra garageportar är CE-märkta och testade och godkända av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Du kan vara säker på att de är väl lämpade för svenskt klimat och att de motsvarar högt ställda säkerhetskrav.

Resten är upp till din personliga smak och vilken funktion ditt garage fyller! Varför inte matcha din garageport med din ytterdörr och dina fönster? Har du ett uppvärmt garage vill du ha en välisolerad port. Är garaget mer av ett hobbyrum vill du nog ha en sidodörr för smidig in- och utpassering.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden