EXTRA HELGERBJUDANDEN - Gäller 25-29 april Se kampanjerna här

Tillbehör solskydd


Söker du tillbehör för markiser? Här på Skånska Byggvaror hittar du allt för terrassen, uteplatsen och balkongen. Njut av den sköna svalkan som en vacker markis ger dig.

Allt för markisen

Vare sig om du ska bygga nytt eller vill fräscha upp fasaden så hittar du allt du behöver här på Skånska Byggvaror. Vi har tillbehör för markiser som gör det enkelt att få ut det mesta av sitt solskydd. Skräddarsy en lättmonterad lösning anpassad efter dina önskemål. Med en fjärrkontroll till markisen blir ned- och uppfällning både snabb och enkel. Vi har självklart även sol- och vindvaktsensor vilket hjälper dig att få ett optimalt inomhusklimat i hemmet.

Skapa skydd mot både sol och vind

Vi erbjuder praktiska markislösningar i många olika utföranden som är bekväma att använda och lätta att installera. Söker du solskydd? Då har du kommit helt rätt. Välj mellan en rad prisvärda modeller. Sortimentet rymmer självklart även stödben för terrassmarkiser. Tack vare denna funktion får du en stadigare konstruktion även vid blåst och sämre väderlek. Med vårt stora utbud kan du anpassa bygget som du vill ha det. Inred till exempel terrassen eller balkongen med infravärme.

Skånska Byggvaror är valet för husägaren

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig smidiga leveranser med fri frakt av dina nya byggvaror över hela landet. Läs mindre

25% rabatt
terrassmarkiser

Paketrabatt - Just nu får du 25% paketrabatt när du köper terrassmarkis tillsammans med en markismotor.

Terrassmarkis med helkassett - Just nu får du 25% rabatt på alla terrassmarkiser med helkassett.
Beställ senast den 6 maj.
Sortera

23 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden