Storlek

Produktgrupp

Produkttyp

Växthus

nyhet
Oas

Oas

Den här nyheten i vårt breda utbud är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Konstruktionen har genomgått tuffa tester hos en oberoende tysk partner. Den gedigna konstruktionen och sobra designen i kombination med det maximerade utrymmet gör det här till en trädgårdsoas som duger till mycket mer än bara odling.

JUST NU UPP TILL 15% RABATT!

Gäller t.o.m. 2 maj 2017

Läs mer

nyhet
Odla

Väggväxthus Odla

Den nya vägganslutna varianten av Odla låter dig utnyttja utrymmen som redan finns.

Bygg ditt växthus mot en hus- eller förrådsvägg. Inred som du önskar - kanske som på bilden med en skyddad reträttplats?

Prisexempel: Odla väggväxthus 7,24m², aluminium med säkerhetsglas 18 995:-

Lackad stomme i svart samt kanalplast finns som tillval.

Läs mer

Växthus Spira

Fantastisk rymd & snygg design!

Vår växthusserie Spira är våra mest exklusiva växthus. Spira erbjuder fantastisk rymd och snygg design där hög kvalitet står i fokus.

Tillval som nockdekoration och sockel ger det där extra för dig som vill låta ditt växthus bli en ögonfångare. Massvis av valmöjligheter.

Odla

För den erfarne odlaren

Växthusen i vår Odla-serie är mycket prisvärda, där samtliga modeller har god rymd på grund av den fina takhöjden. Ventilationsfönster ingår alltid och antalet varierar mellan de olika växthusmodellerna. Dessutom ingår det även alltid integrerade hängrännor och aluminiumsockel.

Växthus Bruka

Enkel och prisvärd!

Bruka är vår efterlängtade nyhet för dig med lagom stora odlingsdrömmar - redan en populär storsäljare tack vare sin smidighet och prisvärda enkelhet. 5 eller 6 kvadratmeter, glas eller kanalplast, obehandlat eller grönlackerat.Tre val, och sedan är det bara att börja odla chili, tomater och härliga örter!

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden