Blandare

  Det kan tyckas vara en liten detalj men rätt typ av blandare kan faktiskt lyfta hela badrummet. Hitta en modell som passar eller förnyar stilen i just ditt badrum hos Skånska Byggvaror.

  Blandare med olika stilar

  Skånska Byggvaror har blandare i många olika stilar så att du kan hitta en som passar din inredning. Välj mellan strama blandare med modern stil för det stilrena badrummet eller en mer traditionell blandare för badrummet i äldre stil. I sortimentet har vi allt ifrån moderna engreppsblandare till mer klassiska blandare med två grepp för varmt och kallt vatten. Vi tillhandahåller även blandare med funktioner som är snälla mot miljön och sparar vatten. Våra blandare kommer från varumärken som Damixa och Hansgrohe med flera.

  Hitta blandare i rätt stil

  Hos Skånska Byggvaror är det lätt att hitta din stil av blandare bland våra olika modeller. Du hittar nyproducerade blandare med äldre utseende samt hypermoderna varianter i sortimentet. Känns det ändå svårt att välja rätt kan föreslår vi att du ger dig själv lite tid att titta på bilder och inspiration för badrum. På så sätt kan du få helt nya idéer för ditt eget badrum.

  Hitta rätt blandare hos Skånska Byggvaror

  Skånska Byggvaror erbjuder förkromade blandare i många olika utföranden. När du handlar hos oss har du utrymme att ändra dig. Vi har hela 30 dagars ångerrätt och dessutom fri returfrakt. Läs mindre

  Det är detaljerna som gör det!

  Tänk att en sådan liten detalj kan påverka utseendet så mycket.

  Vi har flera olika designer på våra tvättställsblandare - bland annat från Hansgrohe och Damixa.

  Vilken stil passar dig och ditt badrum bäst?

  Ange postnummer för att få riktade erbjudanden