Garderobsinredningar

Bra förvaring är en riktigt smart investering för hemmet. Hos oss på Skånska Byggvaror hittar du garderobsinredningar som skapar ordning och reda i både hall och sovrum.

Skapa ordning i hemmet

I såväl det lilla som det stora hemmet kretsar mycket kring förvaring. Vi hjälper dig på vägen till den perfekta förvaringslösningen. Det första som du bör göra är att fundera igenom dina behov. Hur mycket plats behöver du för dina kläder? Planera garderobsinredningen och halva jobbet är gjort! Hos oss hittar du bilder och inspiration för att skapa den perfekta garderoben. Då det gäller garderobsinredning har vi allt från lådsatser och hyllplan till klädstänger och stolpar. Bygg ett system utifrån dina behov!

Garderober i alla prisklasser

Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Vi ger dig tips på bra garderobsinredning i alla prisklasser. I vårt breda utbud finns allt från skjutdörrsgarderober till garderobsskåp i bredderna 1200 och 1800 mm i melanin med trästruktur i olika färger. Sortimentet rymmer självklart även modeller för grovförvaring i till exempel tvättstugan. Vi har alltid de rätta produkterna för ditt hemmaprojekt.

Skånska Byggvaror har allt för hemmet

Söker du flexibla garderobsinredningar? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder modeller för alla behov och smaker. Bygg ett komplett garderobssystem till en prisvärd kostnad, allt material hittar du här på Skånska Byggvaror. Läs mindre

Utförsäljning!

Hög kvalitet och smart funktion till ett riktigt bra pris!

En flexibel serie med en enkel och komplett inredning - perfekt anpassad för skjutdörrsserien Mix eller som walk-in-closet.

Spara upp till 8 097:-! (ord. pris 16 195:-)
Gäller t.o.m. 25 september 2017.

 

Prag

Hög kvalitet och smart funktion till ett attraktivt pris!

En nyutvecklad serie med en enkel och komplett inredning perfekt anpassad för skjutdörrsserien Mix eller som walk-in-closet.

Börja med en grundsektion och bygg på efter dina behov och önskemål. Det är enkelt att satsa på fler lådor, hyllor eller klädstänger och skapa unika förvaringar.

Det finns även färdiga paket att välja mellan. Välkommen till Prags flexibla värld!

 

Sydney

Smart och flexibelt

Garderobsinredningen skapar enkelt ordning och reda i aktiva hem.

Passar i alla miljöer och behov såsom t ex garderoben, garaget eller tvättstugan.

I takt med nya behov pusslar man bara enkelt om sin förvaring.

Grinda

Smart, snyggt och flexibelt

Med en enkel konstruktion komplett med byrådel, hyllplan, stolpar och klädstänger är Grinda ett perfekt val i kombination med vår skjutdörrsserie London.

Eller välj att enkelt uppfylla din dröm om en walk in closet!

Både hyllplan, stolpar och klädstänger är kapningsbara vilket gör flexibiliteten optimal.

Wien

Smart, flexibel och alltid med det lilla extra

Med Wien inredning erbjuder vi alltid det lilla extra som hjälper dig att skapa 100 procent ordning och reda.

En inredning som skapar harmoni i ditt hem och som gör det enkelt, ja rent av lockande att hålla snyggt i exempelvis walk in closet, sovrum och hall.

Helt enkelt en insida som är lika vacker som utsidan. Självklart med högsta kvalitet, stilren och modern design och till ett attraktivt pris.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden