Filtrera

Nya produkter

Produktgrupp

Produkttyp

Garderobsinredningar


Bra förvaring är en riktigt smart investering för hemmet. Hos oss på Skånska Byggvaror hittar du garderobsinredningar som skapar ordning och reda i hemmets alla rum.

Skapa ordning i hemmet

I såväl det lilla som det stora hemmet kretsar mycket kring förvaring. Vi hjälper dig på vägen till den perfekta förvaringslösningen. Det första som du bör göra är att fundera igenom dina behov. Hur mycket plats behöver du för dina kläder? Planera garderobsinredningen och halva jobbet är gjort! Hos oss hittar du bilder och inspiration för att skapa den perfekta garderoben. Då det gäller garderobsinredning har vi allt från lådsatser och hyllplan till klädstänger och stolpar. Bygg ett system utifrån dina behov!

Garderobsinredning i alla prisklasser

Oavsett hur dina behov ser ut så har vi alltid en lösning för dig. Vi ger dig tips på bra garderobsinredning i alla prisklasser. I vårt breda utbud finns allt från skjutdörrsgarderober till garderobsskåp, smarta garderobsinredningar och grovförvaring i till exempel tvättstugan. Hitta de rätta produkterna för just ditt hemmaprojekt.

Skånska Byggvaror löser din förvaring

Söker du flexibla garderobsinredningar? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder modeller för alla behov och smaker. Bygg ett komplett garderobssystem till en prisvärd kostnad, allt material hittar du här. Läs mindre

JUST NU! MÄNGDRABATT PÅ FÖRVARING

Skapa drömförvaring hemma hos dig med snyggt designade skjutdörrar och garderober! Just nu får du 20 % på hela ditt köp om din order överstiger 8.000 kr. Gäller vid köp av varor från vårt sortiment av garderober, skjutdörrar för garderober eller annan förvaring.

Rabatten dras i kassan. Gäller endast t.o.m. 6 februari. Passa på nu!
Sortera

78 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden