Innerdörrar


Beställ innerdörrar till bra priser på Skånska Byggvaror. Hos oss finner du material som låter dig genomföra ditt projekt smidigt och enkelt och få ett riktigt snyggt resultat.

Valet av innerdörrar är viktigt

Sätt en personlig prägel på ditt hem med en snygg innerdörr. Valet av innerdörrar gör större skillnad än vad man kanske tänker på. Våra innerdörrar finns tillgängliga i flera utföranden i allt från träfanér till vita, svarta och gråa färger. Vi har självklart även släta dörrar liksom dörrar med till exempel en ram i furu. Drömmer du om att förnya hemma? Då ska du verkligen satsa på dörrar eftersom det kan ge hela innemiljön ett lyft.

Dörrar med personlig prägel

Vi erbjuder allt från moderna dörrar i vitt till innerdörrar med speglar. Vill du skapa en personlig inredning kan du till exempel välja dörrar med unika spårfräsningar. Det ger definitivt rummet karaktär och känsla. Söker du en dörr med båtfönster? Det hittar du också i vårt breda sortiment. Kanske något för köket? Sortimentet rymmer även dörrar med randdekor och andra mönster. I vårt stora utbud kan alltid hitta det som passar ditt hem.

Skånska Byggvaror erbjuder dörrar i alla stilar

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig bekväma leveranser av dörrar som du kan montera själv. Ta en titt vårt stora sortiment och beställ dörrar till en låg kostnad. Läs mindre

Filtrera

Produktgrupp

Med eller utan glasparti

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden