Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Balkonger


Drömmer du om en ny balkong? Här på Skånska Byggvaror hittar du allt för balkonger. Köp till exempel en färdig lösning som enkelt monteras på fasaden.

Balkong med utsikt över din trädgård

Frukost på balkongen eller varför inte en eftermiddagsfika med utsikt över din egen trädgård? En balkong skänker dig stor glädje. Oavsett om du ska bygga nytt eller vill renovera din befintliga balkong så hittar du allt du behöver här på Skånska Byggvaror. Skräddarsy en prisvärd lösning anpassad efter dina behov och skapa balkongen som du alltid drömt om. Kika igenom vårt utbud och hitta massor av inspiration.

Balkongräcken i glas eller stål

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder balkonginredning och modeller i rak design. Söker du rund balkong? Välj vår modell med pelare. Balkongen levereras till dig i hanterbara sektioner som monteras på fasaden och pelarna gjuts ned i marken med betong. Att bygga en ny balkong är faktiskt enklare än vad man tror många gånger. Vi har balkonger med både stål- eller glasräcke. Tänk på att du kan behöva bygglov för balkong. Vi har alltid en lösning för dig och du kan snart se fram emot nybakta bullar i eftermiddagssolen på balkongen.

KÖP BALKONG MED SMIDIG HEMLEVERANS

På Skånska Byggvaror finns något i alla prisklasser och stilar. Vi erbjuder smidig hemleverans över hela Sverige. Gör din beställning av balkongräcke och annat du behöver till bygget redan idag. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden