Fönster


Oavsett om du bygger nytt, känner att det är dags för renovering eller önskar att bygga ut - husets alla fönster kommer spela en enormt stor roll i projektet. Utnyttja möjligheten till att sätta din personliga prägel på huset genom att styra ljusinsläpp och utsiktsmöjlighet i husets fasadpartier. Fönstren ska isolera väl, hålla väder och vind ute, vara energieffektiva, men också tala till vårt estetiska sinne. Fönstret ska öppna världar och skapa ljus- och skuggspel i rummet. Så ta den möjligheten!

Det är med ett fönster du gör det

Våra fönster är högkvalitativa och vittnar om vår spetsteknologi. Med år av erfarenhet av vilken roll fönstren spelar i byggnadsprojekt vet vi vikten av miljömässigt tänk, kostnadseffektivitet och användarvänlighet i våra produkter. I projekt efter projekt stöter vi på samma typ av tekniska utmaning, att kombinera estetik med teknologi. Vi tror att vi har hittat framgångsreceptet - full kontroll över produktkedjan, nära samarbete med byggherrar och innovativa FOU-projekt. Vi följer dessutom EU-standard och andra byggnormer som präglar dagens byggande. Som kund kan du lita på att du får en produkt du kan känna dig nöjd med. Du kommer att uppleva sänkta energikostnader. Du kommer att glädjas åt prickfria och punktliga leveranser. Du kommer att se stora möjligheter i att fullända ditt arkitektoniska projekt och kanske bäst av allt: du kommer att ha ekonomiska resurser kvar till annat. Mer hus för pengarna alltså, när du köper fönster hos oss. Besök någon av våra butiker idag eller kontakta våra säljare så får du stöd i köpprocessen.

Fönster för alla hus

Ibland vill man ha små, ibland stora, ibland klassiska, ibland moderna. Vi har alla typer av fönster för alla typer av hus och stilar. Vi tror inte på standard och mall. Vi tror på kundunika lösningar men med bibehållen kvalitet. Dessutom är fönster inte allt, utan vi levererar gladeligen också lösningar för balkonger, terrasser eller takfönster. Även kringprodukter är något vi fokuserar starkt på, såsom isolering, utsmyckning, insynsskydd och andra tillbehör till fönster. Hos oss får du en kundunik fönsterlösning som verkligen lyfter ditt hus till oanade höjder. Gör som tusentals andra villaägare och hemmafixare, kontakta vår säljavdelning för mer information. Vi finns bemannade måndag till fredag (och vissa helger) för att svara på frågor, projektera och lämna offert. Kunniga fönsterexperter finns alltid standby, i butik, på mejl eller per telefon, för att svara på dina frågor och möta dina önskemål. Du kan vara erfaren byggherre med mycket specifika önskemål eller en högst genomsnittlig småhusägare - vi är partner för dig alldeles oavsett.

Skånska Byggvaror levererar hög kvalitet

När du investerar i fönster hos Skånska Byggvaror får du inte bara kvalitet, modernitet och en perfekt accent till ditt byggnadsprojekt, utan du får också flera fördelaktiga köpevillkor. Alla kunder, vart än i Sverige du önskar leverans, får gratis frakt på hela sin beställning. Det är vårt främsta fokus, att du ska vara nöjd, både med dina fönsterlösningar och med ditt köp. Lägg din beställning redan idag och du har tagit steget mot ett fulländat hus. Läs mindre

Nytt år med nya utsikter!

Vi ger dig högkvalitativa fönster till riktigt bra priser, nu med upp till 40 % rabatt!

Vill du läsa mer om våra olika fönsterserier så kan du göra det här.

Gäller t.o.m. 28 januari 2019.


Ange postnummer för att få riktade erbjudanden