EXTRA HELGERBJUDANDEN - Gäller 25-29 april Se kampanjerna här

Filtrera

Nya produkter

Varumärke

Träslag

Bastudörrar och fronter


Köp bastudörrar och fronter till bra priser på Skånska Byggvaror. Vi har stort urval av modeller i många olika utföranden och stilar. Beställ smidigt och enkelt på nätet.

Så väljer du bastudörr

Med våra bastudörrar blir passagen in och ut ur den sköna bastuvärmen både enkel och smidig. Vi har modeller i en rad olika utföranden och hos kan du alltid hitta en modell anpassad efter din stil. Välj till exempel mellan olika bastudörrar med bronsfärgat eller klart glas. Behöver du en ny tröskel till bastun? Inga problem! Vi har modeller i flera olika bredder och du kan välja mellan material som både gran och asp.

Säkerhet är A och O

I vårt breda sortiment hittar du dörrtyper och beslag för alla smaker. Alla mått är angivna och monteringsanvisningar medföljer. Om du väljer en modell med härdat klart glas får du en dörr med säkerhetsglas som är cirka fem gånger starkare än vanligt glas. Med modellerna med väggmoduler kan du bygga en bastu i flera olika storlekar, helt efter dina personliga önskemål. Ta steget mot drömmen om en egen bastu redan idag!

Skånska Byggvaror är valet för badrummet

Här hos oss hittar du mängder av bastudörrar i olika utföranden. Välj till exempel en modell i säkerhetsglas. Smidig hemleverans över hela Sverige. Läs mindre

Mängdrabatt
på allt inom bastu

Just nu erbjuder vi mängdrabatt på samtliga bastuartiklar.

Köp två valfria bastuartiklar - få 10% rabatt
Köp tre valfria bastuartiklar - få 15% rabatt
Gäller t.o.m. 6 maj.
Sortera

21 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden