Gör dig redo för våren - stor växthus och uterumskampanj Se alla kampanjer

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Material yta

Fasadpartier


Se till att rummen i huset kännas extra stora och ljusa genom att montera in stora härliga fasadpartier i glas. Du hittar ett brett urval här hos oss.

ÖPPNA UPP OCH KOM NÄRMARE DIN UTEMILJÖ

Fasadpartier är ett måste för dig som vill komma närmare din utemiljö. Magnifika, stora dörrar ut mot trädgården ger både härligt ljus och rymd. Känslan av yta och att nästan vara utomhus är helt oslagbar. Våra rejäla och tåliga fasadpartier är tillverkade av högsta kvalitet, oavsett om du väljer trä och aluminium, eller underhållsfritt PVC (PVC fasadparti finns endast i 2 Fält)..

Höj upplevelsen av huset med fasadpartier

En vägg utan fönster eller med ett litet fönster kan se lite tråkig ut från utsidan. Genom att montera in ett stort fasadparti av glas kommer huset få en extra charm och kännas mycket större. Du hittar gott om inspiration genom att titta på våra olika fasadpartier. Genom att montera in ett parti av aluminium kan du vara säker på att den håller länge och inte behöver skötas om varje år.

OLIKA VARIANTER AV FASADPARTIER MED SKJUTDÖRRAR

Eftersom alla hus är olika till både formen och materialet erbjuder vi ett blandat sortiment av fasadpartier. Har du ett trähus passar det sig utmärkt med fasadpartier i trä. För att göra det lite extra praktiskt, framförallt om du har ett litet hus, finns här även fasadpartier med skjutdörrar. Genom att ha skjutdörrar behöver inte dörren ta någon plats när den öppnas. När du beställer fasadpartier från oss får du hem dem med fri frakt.Läs mindre

RABATTSTEGE & PRISGARANTI
UPP TILL 30% RABATT

Köp fler, spara mer! Nu dessutom extra 10 % rabatt på Energi Aluminium och Energi Trä fönster. Lita på att du betalar det absolut lägsta priset tack vare vår prisgaranti.

  • Köp 2-3 fönster, få 10 % rabatt
  • Köp 4-6 fönster, få 15 % rabatt
  • Köp 7 eller fler fönster, få 20 % rabatt
Beställ senast 4 mars. Gäller fönster, fönsterdörrar och fasadpartier i alla material och färger (ej takfönster), blanda hur du vill. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
Sortera

11 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden