Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Material yta

Fasadpartier


Se till att rummen i huset kännas extra stora och ljusa genom att montera in stora härliga fasadpartier i glas. Du hittar ett brett urval här hos oss.

Olika varianter av fasadpartier

Eftersom alla hus är olika till både formen och materialet erbjuder vi ett blandat sortiment av fasadpartier. Har du ett trähus passar det sig utmärkt med fasadpartier i trä. För att göra det lite extra praktiskt, framförallt om du har ett litet hus, finns här även fasadpartier med skjutdörrar. Genom att ha skjutdörrar behöver inte dörren ta någon plats när den öppnas. När du beställer fasadpartier från oss får du hem dem med fri frakt.

Höj upplevelsen av huset med fasadpartier

En vägg utan fönster eller med ett litet fönster kan se lite tråkig ut från utsidan. Genom att montera in ett stort fasadparti av glas kommer huset få en extra charm och kännas mycket större. Du hittar gott om inspiration genom att titta på våra olika fasadpartier. Genom att montera in ett parti av aluminium kan du vara säker på att den håller länge och inte behöver skötas om varje år.

Varor av hög kvalitet från Skånska Byggvaror

Här på Skånska Byggvaror hittar du produkter av hög kvalitet till ett förmånligt pris. Beställ dina fönster, dörrar eller andra varor till hemmet från oss. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden