PASSA PÅ! STOR KAMPANJ PÅ VÄXTHUS, UTERUM OCH MYCKET MER Gäller endast till och med 30 maj. Till kampanjerna

Pergola


Om du är en lycklig ägare till en trädgård ger en pergola nya möjligheter för dig och din familj. Välj bland flera modeller från Skånska byggvaror där ni kan njuta både av vila och god mat.

Bygg en plats för avkoppling

En pergola är en perfekt plats att koppla av på i en del av trädgården, under sommarmånaderna blir den rentav som ett extra uterum. På Skånska byggvaror har vi olika typer av pergolor för att du ska kunna få din pergola som du vill ha den. En pergola i trä smälter naturligt in i trädgårdens växtlighet och åldras vackert. I de flesta modeller ingår ett vattenavvisande vindskydd och levereras med montageknoppar och montageband. Du väljer mellan olika storlekar och mellan ofärgad och svartmålat trä.

Tillför trädgården en extra dimension

En pergola är tänkt att smälta in i naturen. Slingrande växter ska klättra upp för väggarna och vidare ut på taket om du väljer en modell med tak. Du kan välja att bygga en pergola som bildar ett helt litet trädgårdsrum eller endast att sätta upp en vägg som skyddar mot vinden då Skånska Byggvaror även erbjuder en pergola med regnskydd. En pergola är en föränderlig plats och ett flyttbart uterum.

Skånska Byggvaror säljer kvalitetsprodukter

Hos Skånska Byggvaror hittar du det mesta för din trädgård. Sedan starten 1965 har våra varor alltid hållit hög kvalitet och vi är stolta över våra produkter. Välkommen att botanisera runt bland vårt stora sortiment. Läs mindre

Pergola Aluminium
50% rabatt på valfri gardin

Alla som köper en Pergola Aluminium idag får hela 50% rabatt på en valfri, tillhörande gardin. Det perfekta tillbehöret när du vill svalkas av skuggan eller skapa insynsskydd.


Gäller vid köp av Pergola Aluminium (ej Jabo) 3x3, 3x4 eller 3x6 m. Beställ senast 30 maj.
Sortera

9 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden