Säkra årets pris! Beställ uterum och växthus nu - välj leverans i vår. Se alla kampanjer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

För antal personer

Spabad


Unna dig ett lyxigt spabadkar där du kan koppla av och värma upp dig under en kylig kväll. De finns med undervattensbelysning och högtalarsystem, och alla levereras med filter och frostskydd; perfekt anpassade för svenskt klimat.

Lyxiga spabad på altanen

Införskaffa ett utespa på altanen för en lyxigare vardag. Skånska Byggvaror har spabad för upp till sju användare med undervattensbelysning, massagemunstycken och högtalarsystem. Spabadkaren kommer från USA, världens främsta tillverkare av SPA-tillbehör och finns i en mängd olika färger och former; välj mellan ytterfärger som kastanjebrun, espresso eller mörkgrå, och interiöra färger som sterling silver, pärlvit eller glaciärvit. Filter och frostvakt ingår i alla spabad för att se till att upplevelsen blir så bekväm som möjligt.

Ett varmt bad, en kylig vinterkväll

Ett spabad är ett lyxigt tillägg till bostaden. Det finns tillfällen då man behöver koppla av och ta en lugn stund, då är ett spabad perfekt att ha. Det ger en ökad livskvalité alla förunnad, men få förverkligad. Alla badkar levereras med filter och frostskydd för att användas problemfritt i det svenska klimatet; och när passar det bättre, om inte under en kylig vinterkväll, att sjunka ner i ett bad och värma upp sig.

Avslappnande spabad från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar lyxiga spabad för en avslappnande stund. Beställ ett spabad fraktfritt över hela Sverige och sjunk ner i ett värmande och rehabiliterande bad. Läs mindre

Utförsäljning!

Utförsäljning av populära, högkvalitativa spabad. Spara upp till 25.000 kr! Begränsat antal - gäller enbart tills lagret tar slut. Gäller utvalda spabad till 11 december eller så långt lagret räcker.
Sortera

9 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden