Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Serier

Aluminiumfönster


Beställ aluminiumfönster av hög kvalité med fri frakt och låga priser – dessutom med vår prisgaranti!

ALUMINIUMFÖNSTER MED FRI FRAKT & PRISGARANTI

I vårt breda utbud av aluminiumfönster finns modeller med en enkel och smidig upphängning. Vi har bland annat öppningsbara fönster, fasta fönster, pardörr och sideswing-fönster i mängder av utföranden. Och för att ge dig en så bra deal som möjligt erbjuder vi dig både fri frakt i hela Sverige & prisgaranti på våra fönster. Vår prisgaranti innebär att du kan vara säker på att du handlar fönster i aluminium hos oss till riktigt låga priser. Vi prismatchar därför dina köp oavsett om det är aluminium eller träfönster i våra andra fönsterkategorier. Läs mer om vår prisgaranti och vilka fönsterserier som är inkluderade.

ENERGIBESPARANDE FÖNSTER I ALUMINIUM

När det gäller aluminiumbeklädda fönster är kraven höga. Fönstren ska hålla hög kvalitet både när det gäller material och detaljer, dessutom ska de vara välisolerade. Därför erbjuder vi aluminiumfönster med riktigt låga U-värden som kan sänka din energikostnad med tusentals kronor per år. Låga U-värden innebär att värmen i ditt hem inte försvinner genom fönstret lika mycket som för gamla fönster. Även under sommarmånaderna kan nya fönster behålla en sval temperatur i hemmet. Våra fönster har även en bättre ljudisolering än äldre fönster vilket är en klar fördel i sovrummet eller för hem med störande trafikljud utanför.

ALUMINIUMFÖNSTER MED SPRÖJS OCH MYCKET MER

Kanske behöver du fönster i hörn? Vårt sortiment rymmer fönster i olika former. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig. Vi har till exempel fönster med allmogeprofilering som ger en vacker gammaldags känsla till huset. Om du önskar aluminiumfönster med spröjs har vi fönstertillbehöret spröjs som finns att köpa separat som passar våra fönster i aluminium. Små fönsterdetaljer kan göra stor skillnad för ditt hus, ta en titt i vårt breda utbud och välj fönstren som fyller just dina behov.Läs mindre

KVALITETSFÖNSTER MED MÄNGDRABATT

Ju fler fönster du köper – desto högre rabatt.
Lita på att du betalar det absolut lägsta priset tack vare vår prisgaranti.

  • Köp 2-3 fönster, få 10 % rabatt
  • Köp 4-6 fönster, få 15 % rabatt
  • Köp 7 eller fler fönster, få 20 % rabatt
Nu dessutom ytterligare 10 % rabatt på Tradition Trä
Alla kampanjer gäller t.o.m. 19 juni. Gäller fönster, fönsterdörrar och fasadpartier i alla material och färger (ej takfönster), blanda hur du vill. Rabatten dras av automatiskt i kassan.
Sortera

41 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden