Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

För antal personer

Vedeldade badtunnor


Unna dig en vedeldad badtunna där du kan koppla av och värma upp dig under en kylig dag. Det är en fantastisk upplevelse där stress och spänningar försvinner.

Lyxen att ha en badtunna på tomten

Införskaffa en vedeldad badtunna för en lyxigare vardag. Skånska Byggvaror har badtunnor för upp till sju användare. Våra badtunnor är runda med integrerad kamin vilket påskyndar uppvärmningen och ger ett stilrent utseende. De är omslutna av brunt termoträ som har en hög hållbarhet och anpassad efter ändamålet. Insidan är beklädd med ergonomiskt formad glasfiber, allt för att din upplevelse ska bli så bekväm som möjligt.

Ett varmt bad i goda vänners lag

En badtunna är ett härligt tillägg till bostaden. Det finns tillfällen då man behöver koppla av och ta en lugn stund, då är en vedeldad badtunna perfekt att ha. Det ger en ökad livskvalité alla förunnad, men få förverkligad. När passar det bättre om inte under en kylig vinterkväll, när stjärnorna gnistrar, att sjunka ner i ett en badtunna och värma upp sig? Njut i sällskap av goda vänner och familj eller ta en avkopplande stund för dig själv.

Eftersom du endast behöver ved för att värma upp din badtunna blir driftkostnaden låg och du har chansen att placera den på en vacker plats utan tillgång till el. Ta möjligheten att komma närmre naturen.

Avslappnande badtunnor från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror levererar snygga badtunnor för en avslappnande stund. Beställ en badtunna med smidig hemleverans och sjunk ner i ett värmande och rehabiliterande bad. Läs mindreLäs mindre

10% rabatt
på paket med badtunna
och tillbehör

Köper du en valfri, vedeldad badtunna och ett av tillbehören Aqualarus reningsverk eller flaskhållare i metall får du 10 % paketrabatt. Gäller vid samtidigt köp av valfri, vedeldad badtunna och någon av följande artiklar 767353, 767354. Kampanjen gäller till och med 27 maj.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden