Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Storlek

Fyllning

Färg

Serie

Väggväxthus


Ett väggväxthus är både smart och snyggt om du vill spara utrymme och odla på liten yta. Ett växthus placerat intill väggen passar extra bra för dig som vill kunna odla men inte har en så stor trädgård. Hitta din lösning för växthus mot vägg här.

Växthus mot vägg med många fördelar

Ett växthus mot vägg erbjuder dig och din odling flera fördelar. Växthuset placeras i anslutning till fasaden och tar därför inte upp så mycket plats. Huskroppen behåller dessutom värmen bättre än själva växthuset och hjälper på så vis till att hålla en jämnare temperatur under nattens kyligare timmar. Husväggen värms upp av solen under dagen och avger sedan denna värmen till växthuset under natten. En praktisk och energieffektiv lösning.

Väggväxthus för dig med odlingsdrömmar

Det finns flera storlekar av växthus mot vägg att välja på. Har du en ledig husvägg, murvägg eller garagevägg i din trädgård kan du enkelt hitta ett växthus i rätt stolek för att komma igång med din odling. Även om du inte har de stora ytorna som behövs för ett fristående växthus har du nu chansen att ändå utnyttja ytan i din trädgård på bästa sätt. Beroende på vilken storlek du köper kan du odla både fröer, kryddor, tomater och gurkor.

Placering av väggmonterat växthus

Förmodligen kommer du vilja placera ditt väggväxthus mot en vägg där det får sol större delen av dagen. Det man ska tänka på är att det kan värma upp ditt hus på ett oönskat sätt under riktigt varma sommardagar. Detta händer om du inte ventilerar ut ditt växthus på ett bra sätt. Men om du ser till att öppna och ventliera när det är som varmast, så har du en riktigt smart och praktisk lösning för dina odlingar på en mindre yta. Läs mindre

Upp till 30% rabatt
på växthus för alla

20 % rabatt på alla växthus ur serierna Bruka och Juliana. Dessutom 10 % rabatt på Qube växthuspaket (växthus och sockel).

Utförsäljning! Odla väggväxthus nu med 30 % rabatt – enbart så länge lagret räcker!
Alla kampanjer gäller till och med 19 juni.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden