Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 24 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

Längd

Badkar


Vi har stilrena badkar för att kunna njuta av ett varmt bad under en kylig dag. De finns i svart eller vitt och levereras med ställbara fötter för att kunna anpassas till underlaget. Njut av ett varmt bad redan nu.

Badkar för varma stunder under kalla dagar

Vi på Skånska Byggvaror har badkar utmärkta att användas för varma stunder under kalla dagar eller för svalka under heta sommardagar. Välj mellan ett vitt eller ett svart badkar. Vi har badkar med fötter som går att justera för att anpassa dem efter eventuella golvlutningar eller kakelojämnheter. Badkaren levereras med kromad avloppssats inklusive en pop-up bottenventil för bästa möjliga praktiska användbarhet. Välj ett stilrent och snyggt badkar från oss och bli riktigt nöjd med ett prisvärt köp. De högkvalitativa badkaren är tillverkade av blank sanitetsakryl.

Praktiska och prisvärda badkar

Vi tillhandahåller fristående badkar som är enkla att sätta upp och använda, både snabbt och smidigt. Gällande installation av badkar finns det monteringsguider att ladda ner via våra produktsidor. De är enkla att följa vilket leder till snabba och roliga monteringar. Snart kan du njuta av ett varmt bad i ditt splitternya och stilrena badkar. Kolla gärna upp våra måttskisser och produktmått innan köp så kan du vara säker på att badkaret passar perfekt.

Stilrena badkar från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror har designbadkar för den stilmedvetna som är ute efter att kunna ta ett varmt bad på en kylig dag. Vi levererar inom hela Sverige. Läs mindre

30% RABATT PÅ NORO

Köp två valfria produkter från varumärket Noro och få 30 % paketrabatt. Gäller Noro badrumsmöbler, duschar, blandare, toalettstolar, handdukstorkar, speglar och badkar. Blanda hur du vill.

TILL NORO SORTIMENT
Beställ senast 15 april. Rabatten dras i kassan.
Sortera

8 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden