Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Längd

Badkar


Vi har stilrena badkar för att kunna njuta av ett varmt bad under en kylig dag. De finns i svart eller vitt och levereras med ställbara fötter för att kunna anpassas till underlaget. Njut av ett varmt bad redan nu.

Badkar för varma stunder under kalla dagar

Vi på Skånska Byggvaror har badkar utmärkta att användas för varma stunder under kalla dagar eller för svalka under heta sommardagar. Välj mellan ett vitt eller ett svart badkar. Vi har badkar med fötter som går att justera för att anpassa dem efter eventuella golvlutningar eller kakelojämnheter. Badkaren levereras med kromad avloppssats inklusive en pop-up bottenventil för bästa möjliga praktiska användbarhet. Välj ett stilrent och snyggt badkar från oss och bli riktigt nöjd med ett prisvärt köp. De högkvalitativa badkaren är tillverkade av blank sanitetsakryl.

Praktiska och prisvärda badkar

Vi tillhandahåller fristående badkar som är enkla att sätta upp och använda, både snabbt och smidigt. Gällande installation av badkar finns det monteringsguider att ladda ner via våra produktsidor. De är enkla att följa vilket leder till snabba och roliga monteringar. Snart kan du njuta av ett varmt bad i ditt splitternya och stilrena badkar. Kolla gärna upp våra måttskisser och produktmått innan köp så kan du vara säker på att badkaret passar perfekt.

Stilrena badkar från Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror har designbadkar för den stilmedvetna som är ute efter att kunna ta ett varmt bad på en kylig dag. Vi levererar inom hela Sverige. Läs mindre

40% RABATT PÅ NORO

Köp två valfria produkter från varumärket Noro och få 40 % paketrabatt. Gäller Noro badrumsmöbler, duschar, blandare, toalettstolar, handdukstorkar, speglar och badkar. Blanda hur du vill.

TILL NORO SORTIMENT
Beställ senast 29 juli.
Sortera

8 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden