Behåll utelivet längst av alla - beställ och montera nu. Se aktuella kampanjer här. Gäller till och med 29 juli.

Filtrera

Nya produkter

Varumärke

Bastuaggregat och tillbehör


Är du en av dem som önskar dig en värmande bastu att krypa in i kalla dagar? Hos Skånska Byggvaror hjälper vi dig uppfylla drömmen. Vi har både bastuaggregat och tillbehör för både liten och stor bastu.

Bastuaggregat för små och stora utrymmen

Hos oss hittar du det rätta bastuaggregatet, oavsett om du planerar en liten eller stor bastu. När du ska köpa och installera bastuaggregat bör du ta hänsyn till din bastuvolym. På så sätt får du ett aggregat som har rätt kapacitet för ditt utrymme. På Skånska Byggvaror har vi kvalitetsaggregat i bastustorlekar från 1,2 till hela 18 kvadratmeter. När du har hittat ett passande bastuaggregat är det viktigt att komma ihåg att det alltid skall installeras av en behörig elektriker.

Tillbehör till bastuaggregat

När bastun är klar och aggregatet på plats är det dags att skapa lite trevnad och stil för bästa bastuatmosfär. Detta kan du göra genom att lägga bastusten på ditt aggregat. Stenar är inte bara snygga utan också viktiga för att sprida fukten och värmen från bastun. Vi har sten till bastuaggregat av god kvalitet som passar våra olika bastuaggregat. Dessa stenar tål kraftig upphettning och snabb nedkylning utan att riskera att spricka.

Skånska Byggvaror har bastuaggregat av god kvalitet

Skånska Byggvaror har bastuaggregat för både den lilla och den stora bastun. Våra aggregat är av god kvalitet och är utrustade med överhettningsskydd. Läs mindre

Mängdrabatt
köp fler spara mer

Just nu får du mängdrabatt på bastuartiklar.

Köp två bastuartiklar - få 10% rabatt
Köp tre bastuartiklar - få 15% rabatt
Gäller t.o.m. 29 juli. Gäller ej basturum/bastustugor.
Sortera

54 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden