Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Passar till

Handtag och lås


Fräscha till din dörr och gör den mer personlig. Med snygga, vackra och trendiga handtag och beslag från Skånska Byggvaror kan du fixa den rätta stilen för ditt hem.

Förnya dina dörrar

Ibland räcker det med en liten förändring för att få till ett stort resultat. Skaffa ett annat utseende till din dörr och ge den en ny design med handtag och beslag från oss på Skånska Byggvaror. På vår hemsida hittar du mängder av bilder och inspiration, vi har produkter både för inner- och ytterdörrar. Med färdiga beslagspaket är handtag, lås och skruvar behändigt förpackade tillsammans. Välj mellan exempelvis krom och rostfritt stål. Vi har även kompletta låspaket för både höger- och vänsterhängda dörrar.

Detaljer bidrar till helheten

Tänk på både din och husets stil när du väljer knoppar och handtag till hemmet. Dekorera med nya handtag där hemma och anpassa materialval och design efter övrig inredning. Matta stålhandtag passar både till en modern husstil med raka linjer och till funkishus, medan våra svarta handtag och lås är snygga tillsammans med trähus. Vi har även smarta låssystem till två ytterdörrar som gör att du kan öppna och låsa med samma nyckel.

Skånska Byggvaror på nätet

Skånska Byggvaror är företaget som har rejäla produkter av hög kvalitet för hemmet. Inspireras av oss och hitta en ny stil för huset. Sedan 1965 har vi försett svenska hem med allt för renoveringen. Vi bjuder dessutom på frakten! Läs mindre

Sortera

41 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden