Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

Produkttyp

Passar till

Dörrhandtag och dörrlås


Med snygga och moderna dörrhandtag, dörrlås och beslag kan du fixa den rätta stilen för ditt hem. Ibland räcker en liten förändring för ett stort resultat. Välj mellan lösa delar eller gör det enkelt med färdiga paketlösningar där både dörrhandtag, dörrlås och skruvar ingår.

Förnya dina dörrar med ett nytt dörrhandtag

Skaffa ett annat utseende till dina ytterdörrar och ge dem en ny design med dörrhandtag och beslag. Välj mellan exempelvis krom och rostfritt stål. Matta stålhandtag passar både till en modern husstil med raka linjer och till funkishus, medan våra svarta handtag och lås är snygga tillsammans med trähus.

Smarta och säkra dörrlås till ytterdörr

Välj mellan traditionella dörrlås eller uppgradera ditt lås till ytterdörren med ett elektroniskt kodlås. Med en Yale Doorman slipper du tänka på nycklar och kommer smidigt in med en kod eller nyckeltagg. Kodlåset har ett inbyggt inbrottslarm.

Dörrlås och dörrhandtag till innerdörr

När det gäller dörrhandtag till innerdörr kan du välja mellan toalettbeslag med vred, eller ett vanligt beslag med nyckelskylt. Mixa och matcha med stilen på dina innerdörrar. Här finns modeller och material som passar allt från en modern till traditionell stil. Läs mindre

Sortera

49 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden