Höstens stora kampanj är igång! Med fynd upp till 50 % rabatt

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Lekstugor


Vill du att barnen ska leka utomhus i sommar? Välj att bygga en av våra olika lekstugor för inspirerande lek med frihet och utrymme! På Skånska Byggvaror hittar du rätt sort som matchar ditt hus.

Lekstugor i gran i olika modeller

På Skånska Byggvaror hittar du lekstugor i olika storlekar och utföranden som alla är lättmonterade och prisvärda. Ge barnen möjlighet att leka under tak i trädgården. Välj en lekstuga utifrån dina behov som passar till just din fastighet! Vi har exempelvis knuttimrad stuga, loftstuga eller en lekstuga med veranda och staket. Vi har utrymmeseffektiva modeller som skapar utrymme för lek även i en mindre trädgård. Vill du ha plats för både barnen och deras vänner så väljer du naturligtvis en större lekstuga. Valet är ditt!

Bygg till i trädgården - för barnens nöje

Även om din tomtgräns är snäv och du har begränsat utrymme för utomhusaktiviteter i trädgården kan du göra barnen glada lagom till sommaren. En traditionell lekstuga kan finns i många olika former och storlekar som passar både dina utrymmen och barnens behov av frihet. I en lekstuga kan de vildaste lekarna äga rum utan att ditt hus blir lidande! Hitta lättmonterade lekstugor på Skånska Byggvaror.

Skånska Byggvaror gör jobbet lättare

Skånska Byggvaror har allt du behöver till ditt hem för barn och vuxna. Bygg om, bygg till och renovera till låg kostnad och hög kvalitet med byggvaror som levereras över hela Sverige. Läs mindre

Upp till 20% rabatt
på utvalda stugor, förråd & lekstugor

Skapa utrymme i trädgården för både förvaring och umgänge. Håll alla verktyg och tillbehör nära till hands i ett förråd, hitta en mysig stuga att umgås i och låt barnen leka fritt i en lekstuga. Gäller t.o.m. 23 oktober.
Sortera

10 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden