Säsong

Typ av produkt

Serie

Uterumspartier

Förläng sommaren med ett uterum. Här på Skånska Byggvaror finns allt som behövs för att inreda platsen du alltid drömt om. Med våra lättmonterade uterumspartier blir drömmen verklighet.

Förläng sommaren med ett uterum

Njut av lediga dagar i ett vackert uterum. Visst är väl uterummet den perfekta platsen för ljusa sensommarkvällar? Eller vad sägs om frukost på verandan? Här hos oss hittar du allt du behöver för att skräddarsy uterummet efter dina önskemål. Hitta lösningen som passar perfekt med våra måttanpassade uterumspartier. Sortimentet rymmer även uterumspartier med säkerhetsglas. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig och du hittar självklart även skjutbara glaspartier i det breda sortimentet.

Vinterträdgård en dröm för många

Drömmer du om en vinterträdgård? I vårt breda utbud finns mängder av modeller av isolerade uterumspartier i olika utföranden. Sortimentet rymmer självklart även uterumspartier för vinter. Välj till exempel en modell i aluminium eller glas med brutna köldbryggor som finns i flera färger. Det är enkelt att få ett perfekt resultat med rätt material. I det stora urvalet av leverantörer finns det något för alla prisklasser och smaker.

Fri frakt med Skånska Byggvaror

Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig bekväma leveranser och oavsett var i landet du bor behöver du aldrig betala någon frakt när du beställer material för uterum och inredning från oss. Gör din beställning redan idag. Läs mindre

Sommar

Sommar

Du får en härlig naturnära känsla under det svenska sommarhalvåret.

Snygga helglasade skjutdörrar och skjutfönster.

Vår/höst

Vår/höst

Här får du ett utmärkt isolerat alternativ. Bor du söderöver och väljer till uppvärmning (t ex kamin) så kan du rentav sitta i ditt uterum och ta emot tomten!

Bor du norröver kan du stänga dörren över vintern och låta känsliga växter övervintra i rummet tillsammans med trädgårdsmöblerna.. Säkerhetsglas som standard.

Förlängd Sommar

Förlängd Sommar

Förläng sommaren på ett excellent sätt. Färgneutralt, energibelagt glas.

Risken för imma och kondens minskar, men solenergin släpps in och hålls kvar.

Säkerhetsglas som standard.

Vinter

Vinter

Partier i trä som ger ett mjukt intryck. Rummet smälter ihop med huset på ett naturligt sätt.

Behagligt och ombonat även vintertid. När kylan släpper taget kan du med enkelhet öppna dörrarna och släppa in solen och värmen.

nyhet

Laminatgolv

Laminatgolv till ditt uterum

Det är skillnad på laminatgolv och laminatgolv. Våra golv har tyngre skivor som lägger sig bättre och ger en högre kvalitetskänsla. Det är ett tåligt och jämförelsevis tyst golv som lämpar sig utmärkt att lägga i uterum, om du önskar det.

Du lägger det mycket smidigt tack vare klicksystemet Megaloc. Golvytan är halkfri och känns varm mot foten tack vare ytbehandling med fyra lager Sealtec.

Läs mer

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden