Just nu erbjuder vi delbetalning till 0 % ränta i upp till 36 månader. Läs mer

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Produkttyp

Säsong


Förläng sommaren med ett uterum. Här på Skånska Byggvaror finns allt som behövs för att inreda platsen du alltid drömt om. Med våra lättmonterade uterumspartier blir drömmen verklighet.

Fasta partier och skjutdörrar uterum

Uterumspartier, eller med andra ord fasta partier, skjutdörrar till uterum, vikbara dörrar och fasta eller skjutbara fönster, ingår i alla våra kompletta uterum. Men du kan naturligtvis också köpa dem separat och bygga uterummet på ditt eget sätt. Beroende på vilken tid på året som du tänker vara i uterummet finns det olika system som ger olika isolervärden.

Flexibelt med partier och skjutdörrar för uterum

Njut av lediga dagar i ett vackert uterum. Här hittar du allt du behöver för att skräddarsy uterummet efter dina önskemål. Många kombinationer gör det möjligt att bygga på både liten och större yta med högkvalitativa uterumspartier och skjutdörrar. Hitta den design som passar dig bäst och välj mellan olika typer av glas och isolering. Sortimentet rymmer allt från sommarpartier till uterumspartier för vintermånaderna. Väljer du någon av serierna Optimal, Excellent eller Isolent kan du välja den unika karmlösningen som ger ett extra snyggt utseende med en stilren täckning mot stolpen.

Uterumsdrömmen hela vägen hem

Oavsett om du beställer ditt uterum i butik eller via vår hemsida får du det smidigt hemlevererat. Det ska vara enkelt att förverkliga sin uterumsdröm.

Läs mindre

 

20% rabatt
på storsäljarna

Nu har vi sänkt priset på våra storsäljare - både fasta och skjutbara partier. Svensktillverkade uterumspartier för årets alla säsonger. Se priset! Gäller till och med 8 juli.
Sortera

40 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden