Säsong

  Typ av produkt

  Produktgrupp

  Uterumspartier

  Förläng sommaren med ett uterum. Här på Skånska Byggvaror finns allt som behövs för att inreda platsen du alltid drömt om. Med våra lättmonterade uterumspartier blir drömmen verklighet.

  Förläng sommaren med ett uterum

  Njut av lediga dagar i ett vackert uterum. Visst är väl uterummet den perfekta platsen för ljusa sensommarkvällar? Eller vad sägs om frukost på verandan? Här hos oss hittar du allt du behöver för att skräddarsy uterummet efter dina önskemål. Hitta lösningen som passar perfekt med våra måttanpassade uterumspartier. Sortimentet rymmer även uterumspartier med säkerhetsglas. Oavsett hur dina behov ser ut har vi alltid en lösning för dig och du hittar självklart även skjutbara glaspartier i det breda sortimentet.

  Vinterträdgård en dröm för många

  Drömmer du om en vinterträdgård? I vårt breda utbud finns mängder av modeller av isolerade uterumspartier i olika utföranden. Sortimentet rymmer självklart även uterumspartier för vinter. Välj till exempel en modell i aluminium eller glas med brutna köldbryggor som finns i flera färger. Det är enkelt att få ett perfekt resultat med rätt material. I det stora urvalet av leverantörer finns det något för alla prisklasser och smaker.

  Fri frakt med Skånska Byggvaror

  Vi på Skånska Byggvaror erbjuder dig bekväma leveranser och oavsett var i landet du bor behöver du aldrig betala någon frakt när du beställer material för uterum och inredning från oss. Gör din beställning redan idag. Läs mindre

  Priserna gäller
  t.o.m.
  27 februari
  2017
  flytta ut i naturen
  Priserna gäller
  t.o.m.
  27 februari
  2017
  uterumsveckor
  Optimal S30

  Optimal S30

  Du får en härlig naturnära känsla under det svenska sommarhalvåret. Det är då Optimal kommer till sin optimala rätt!
  Snygga helglasade skjutdörrar och skjutfönster.

  Isolent S30

  Isolent S30

  Här får du ett utmärkt isolerat alternativ. Bor du söderöver och väljer till uppvärmning (t ex kamin) så kan du rentav sitta i ditt uterum och ta emot tomten!
  Bor du norröver kan du stänga dörren över vintern och låta känsliga växter övervintra i rummet tillsammans med trädgårdsmöblerna.. Säkerhetsglas som standard.

  Excellent S30

  Excellent S30

  Förläng sommaren på ett excellent sätt. Färgneutralt, energibelagt glas.

  Risken för imma och kondens minskar, men solenergin släpps in och hålls kvar.

  Säkerhetsglas som standard.

  Classic

  Classic

  Våra uterumspartier Classic är perfekta för svenskt sommarväder. Ett enkelt, välbeprövat och genomtänkt koncept i aluminium, nästan helt underhållsfritt så när på vanlig fönsterputsning.

  Classic är ett basalternativ med många kombinationsalternativ som gör det möjligt att bygga på både liten och större yta med hög kvalitet.

  nyhet
  Laminatgolv

  Laminatgolv till ditt uterum

  Det är skillnad på laminatgolv och laminatgolv. Våra golv har tyngre skivor som lägger sig bättre och ger en högre kvalitetskänsla. Det är ett tåligt och jämförelsevis tyst golv som lämpar sig utmärkt att lägga i uterum, om du önskar det.

  Du lägger det mycket smidigt tack vare klicksystemet Megaloc. Golvytan är halkfri och känns varm mot foten tack vare ytbehandling med fyra lager Sealtec.

  Läs mer

  Ange postnummer för att få riktade erbjudanden