EXTRA HELGERBJUDANDEN - Gäller 25-29 april Se kampanjerna här

Verandor


En veranda är med sina fasta och öppningsbara fönster den perfekta kombinationen av uterum och tillbyggnad. Alla våra verandor är gjorda för året runt användning och stommarna är tillverkade av limträ i gran, ett av de starkaste konstruktionsmaterialen. Den inbjudande pardörren kan du placera på valfri plats i verandans fasad. Samtliga verandor ansluts i bakkant.

Verandornas alla fördelar

Verandan blir ett extra rum i anslutning till ditt hus. Med en inglasad veranda får du ett naturligt och ljust rum som binder ihop ditt hus med trädgården. Ett verandagolv monteras direkt på en gjuten grund och det går utmärkt att isolera både tak och golv för kyligare omständigheter. Med våra verandor får du:

  • Arkitektritat hantverk
  • För användning året runt
  • Levereras i smarta byggsatser med utförliga monteringsanvisningar
  • Mycket glas = mycket ljusinsläpp
  • Smidig hemleverans över hela Sverige

 

Vinterträdgård, vinterbonat uterum
eller glasveranda

En traditionell, klassisk glasveranda var inte vinterbonad utan hade som syfte att förlänga säsongen. Glasverandor sågs som ett enklare rum som var ett mellanting mellan ute och inne. Dagens veranda har ett annat uttryck och erbjuder långt fler möjligheter, som att till exempel skapa en vinterträdgård eller ett vinterbonat uterum.

Vill du skapa en vinterträdgård?

Är du sugen på att skapa en vinterträdgård - ett perfekt sätt att utöka bostadsytan. En vinterträdgård är en isolerad glastillbyggnad som du kan värma upp och njuta av året runt. Och det behöver inte vara så krångligt. Om du bygger en av våra verandor och ser till att ha ett isolerat tak och en isolerad grund så har du skapat en egen vinterträdgård för många härliga stunder. Oavsett väder och årstid.

Vinterbonat uterum

På samma sätt skapar du ett vinterbonat uterum, alltså ett isolerat uterum. Använd vår veranda och se till att till att du har isolering i taket och en isolerad grund. Är du mer ute efter ett så kallat året runt uterum hittar du det här.Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden