Missa inte: 30% rabatt inom uterum! Gäller t.o.m. 6 februari Till kampanjen

Verandor


Hitta väggmonterade verandor som passar ditt hus. På Skånska Byggvaror har vi inglasade rum som är lätta att bygga ihop. Skapa ett extra rum i anslutning till ditt hus!

Sommarens nya favoritrum

Skapa ett extra rum i anslutning till ditt hus genom en stilig och bekväm veranda. På Skånska Byggvaror kan du hitta verandor i olika storlekar och stil. Med en inglasad veranda får du ett naturligt och ljust rum för sommarhalvåret och du kan själv välja om du vill ha fasta eller öppningsbara fönster, var du vill ha dem och hur många. Beroende på storlek kan du behöva söka bygglov för verandor - men detta är ofta en smidig process.

En veranda för längre sommarkvällar

Bind ihop ditt hus med trädgården genom en snygg och användbar veranda. Detta smidiga inglasade uterum gör att du kan sitta ute även under regniga sommardagar. Ett verandagolv monteras direkt på en gjuten grund och det går utmärkt att isolera både tak och golv för kyligare omständigheter. Förläng sommarhalvåret och skapa mer användbart utrymme i trädgården. Kanske kan du matcha med ett snyggt staket så blir hus för ett elegant och helgjutet intryck.

Skånska Byggvaror har allt för trädgården

På Skånska Byggvaror har vi allt du behöver för sommarhalvårets uteliv. Hitta snygga utemöbler och tillbehör till ditt nya uterum av hög kvalitet. Vi levererar fraktfritt över hela Sverige. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden