Dörrar är ofta en detalj som vi tar för givet i våra hem. Faktum är att ingången till vårt hem sätter en stor prägel och ofta står för dina gästers första intryck av din bostad. På Skånska Byggvaror hittar du ytterdörrar, innerdörrar och garderobsdörrar som förhöjer och förbättrar atmosfären hemma. Matcha fritt med beslag och handtag för att skapa en enhetlig känsla från första anblick. Idag finns det en stor mängd av varianter av välja emellan - botanisera fritt och finn en som passar ditt hem perfekt.

Satsa på personliga dörrar i ditt hem

Du har säkerligen sett dörrar som står ut från mängden och bidrar till heminredningen. För oss som är medvetna om husets alla detaljer är dörrar en viktig attiralj som inte får förbises. Hos oss finner du en mängd kvalitativa dörröppningar i olika färger, storlekar och material. Välj och vraka bland väldesignade ingångar och sätt en personlig prägel på dina val. Vill du matcha din dörr med husets färgtema eller vill du satsa på en variant som släpper in mycket ljus och bidrar till en upplyst korridor eller hall? Oavsett vilka behov du har kommer du finna en rad olika alternativ som både kan skydda ditt hem och göra det ännu vackrare. Välj mellan dörrserier som specialiserar sig på speciellt utsatta miljöer eller ta en närmare titt på brand- och ljudklassade ytterdörrar. Med våra kvalitativa tillbehör från välkända märken är det bara en tidsfråga innan du hittat en exklusiv, väldesignad och pålitlig dörr som kommer göra jobbet åt dig. Du finner allt du behöver hos oss på Skånska Byggvaror.

Förändra hemmets utseende med kvalitativa dörrar

Med vårt stora utbud av dörrar kan du själv välja den som passar dina behov och din övriga heminredning. Kör du redan på en skandinavisk och minimalistisk stil därhemma eller är du öppen för att experimentera med diverse färger och futuristiska utföranden? Våra dörrar finns i en rad olika varianter och du kan dessutom sätta din personliga prägel på både ytter- och innerdörrar genom att ägna lite tid åt att hitta ett passande handtag och beslag. Vet du vad du är ute efter eller är du öppen för att inspireras av våra produkter? Botanisera bland olika kulörer, trösklar och material som får dig att överväga om du vill satsa på en modern dörr med integrerad hängränna eller mer klassiska modeller som snabbt går att montera och kan levereras omålade. Vi erbjuder även tillbehör som gör att du kan förlänga livskvaliteten på din nya dörr med exempelvis dörrvax, och du kan också klicka hem extra karmskruvar och alla de monteringsverktyg som du behöver.

Välj rätt - välj Skånska Byggvaror

När det kommer till kvalitativa dörrar är Skånska Byggvaror rätt val för dig. Vi har mångårig erfarenhet från branschen och ger dig som kund fri frakt av dina nya byggvaror över hela landet. Ta en närmare titt på vårt sortiment och upptäck själv varför vi är det givna valet för seriösa hemmafixare. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden