20% rabatt på kodlås vid köp av ytterdörr

-20%på kodlås

vid köp av ytterdörr

Dörrar är ofta en detalj som vi tar för givet i våra hem. Faktum är att ingången till vårt hem sätter en stor prägel och ofta står för dina gästers första intryck av din bostad. På Skånska Byggvaror hittar du ytterdörrar, innerdörrar och garderobsdörrar som förhöjer och förbättrar atmosfären hemma. Matcha fritt med beslag och handtag för att skapa en enhetlig känsla från första anblick. Idag finns det en stor mängd av varianter av välja emellan - botanisera fritt och finn en som passar ditt hem perfekt.

Satsa på personliga dörrar i ditt hem

Du har säkerligen sett dörrar som står ut från mängden och bidrar till heminredningen. För oss som är medvetna om husets alla detaljer är dörrar en viktig attiralj som inte får förbises. Hos oss finner du en mängd kvalitativa dörröppningar i olika färger, storlekar och material. Välj och vraka bland väldesignade ingångar och sätt en personlig prägel på dina val. Vill du matcha din dörr med husets färgtema eller vill du satsa på en variant som släpper in mycket ljus och bidrar till en upplyst korridor eller hall? Oavsett vilka behov du har kommer du finna en rad olika alternativ som både kan skydda ditt hem och göra det ännu vackrare. Välj mellan dörrserier som specialiserar sig på speciellt utsatta miljöer eller ta en närmare titt på brand- och ljudklassade ytterdörrar. Med våra kvalitativa tillbehör från välkända märken är det bara en tidsfråga innan du hittat en exklusiv, väldesignad och pålitlig dörr som kommer göra jobbet åt dig. Du finner allt du behöver hos oss på Skånska Byggvaror.

Förändra hemmets utseende med kvalitativa dörrar

Med vårt stora utbud av dörrar kan du själv välja den som passar dina behov och din övriga heminredning. Kör du redan på en skandinavisk och minimalistisk stil därhemma eller är du öppen för att experimentera med diverse färger och futuristiska utföranden? Våra dörrar finns i en rad olika varianter och du kan dessutom sätta din personliga prägel på både ytter- och innerdörrar genom att ägna lite tid åt att hitta ett passande handtag och beslag. Vet du vad du är ute efter eller är du öppen för att inspireras av våra produkter? Botanisera bland olika kulörer, trösklar och material som får dig att överväga om du vill satsa på en modern dörr med integrerad hängränna eller mer klassiska modeller som snabbt går att montera och kan levereras omålade. Vi erbjuder även tillbehör som gör att du kan förlänga livskvaliteten på din nya dörr med exempelvis dörrvax, och du kan också klicka hem extra karmskruvar och alla de monteringsverktyg som du behöver.

Välj rätt - välj Skånska Byggvaror

När det kommer till kvalitativa dörrar är Skånska Byggvaror rätt val för dig. Vi har mångårig erfarenhet från branschen och ger dig som kund fri frakt av dina nya byggvaror över hela landet. Ta en närmare titt på vårt sortiment och upptäck själv varför vi är det givna valet för seriösa hemmafixare. Läs mindre

Vanliga frågor om DÖRRAR

Vad är ställplats och hålmått?

Hålmåttet är storleken på hålet som gjorts i fasaden, även kallat väggöppning. Ställplatsen är utrymmet mellan väggöppningen och fönstret, dörren eller skjutpartiet. Ställplatsen ska drevas (isoleras) och skyddas med foder, t.ex. en list.

Hur mäter jag vilken storlek jag ska ha?

Du mäter öppningen i väggen för att avgöra vilken storlek det är du ska beställa.

Vad är måttet 10x21? Hur ska jag läsa det?

De mått som anges är modulmått. Måtten anger dimensionerna på hålet i väggen (bredd x höjd) och baseras på jämna decimeter. Är hålet till exempel 1000 x 2100 mm så är modulmåttet 10x21.

Hur vet jag om dörren är höger- eller vänsterhängd?

Dörrens hängning anges enligt gångjärnens placering sett från husets utsida.

Ska U-värde vara högt eller lågt?

U-värdet ska vara så lågt som möjligt. U-värdet är den beräknade isolerförmågan i ett material. Ju lägre U-värde ytterdörren har desto bättre isoleringsförmåga.

Vad är formgaranti?

Formgaranti betyder att ett dörrblad kan böja sig max 4 mm på dörrens längd utan att det är något fel på dörrbladet. Blir det en varaktig större avvikelse så är det ett garantiärende. Denna garanti gäller 10 år från inköpsdatum.

Vad är isolerglasgaranti?

Isolerglasgarantin gäller mot kondens i glaskassetten som uppkommit på grund av att luft kommit in mellan glasen. Denna garanti gäller 5 år från tillverkningsdatum som finns stämplat i kassetten.

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden