Odla sommarens krispiga grönsaker i miniväxthus från Skånska Byggvaror. Ett litet prunkande växthus är både en trevlig och nyttig dekoration på din uteplats eller i din trädgård.

Miniväxthus för en mindre yta

När det börjar våras kanske även du som saknar trädgård känner dig sugen på att plantera grönsaker, t.ex. tomater. Att odla i miniväxthus är en smidig och rofylld sysselsättning som inte tar speciellt mycket plats. Beroende på hur din uteplats är utformad, på balkong eller veranda, kan du få plats med någon av våra olika varianter av miniväxthus. Med väggar i kanalplast ger växthusen en jämn fördelning av värme samtidigt som glasväggarna släpper in rikligt med ljus.

Hitta rätt miniväxthus

Om du vill odla grönsaker, örter eller blommor från frö till skörd på altanen är ett miniväxthus din bästa vän. Beroende på hur du bor och hur mycket yta du har kan du behöva olika modeller av växthus. Hos oss hittar du stående eller liggande miniväxthus som båda är stabila konstruktioner för svenska förhållanden. Växthusen är stilrena och fräscha i vitmålad gran med öppningsbara dörrar och tak.

Skånska Byggvaror förenklar trädgårdsarbetet

Besök oss på Skånska Byggvaror om du vill odla i miniväxthus inomhus eller utomhus. Våra smidiga växthus kan du flytta och montera var du vill efter säsong så att dina växter får bästa tänkbara miljö. Vi levererar fraktfritt till dig! Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden