Nya kampanjer – med priser som tål att jämföras! Endast t.o.m 19 juni – se alla erbjudanden nu

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Typ

Färg

Serie

Miniväxthus


Uppfyll drömmen om att odla även om du har begränsat med utrymme. Med ett miniväxthus eller ett litet växthus får du plats med både kryddor och grönsaker.

Miniväxthus för balkong och trädgård

Låt inte ett begränsat utrymme hindra dina odlingsdrömmar. Det finns både miniväxthus för balkongen och små växthus för trädgården. Om utrymmet är litet men växthusdrömmen och trädgårdsglädjen är stor är detta din möjlighet att ändå odla egna örter, blommor och grönsaker.

Den lilla odlingen

Det går allt att odla på mindre yta och idag finns det både miniväxthus och små växthus i samma goda kvalitet som de större. Perfekt för den kompakta, lilla odlingen. Ett miniväxthus är perfekt för hobbyodlaren som inte får plats med något större växthus. Medan ett litet växthus ger ännu lite mer odlingsyta men som utnyttjar kvadratmeterna väl. Tänk igenom vad du vill odla och planera din odlingsplats - då får du plats med förvånansvärt många grönsaker och blommor.

Ett litet växthus ger mycket odlingsglädje

Vi vet att odlingsglädjen är viktig och många är vi som längtar efter att sätta fingrarna i jorden. Att odla i miniväxthus är en smidig och rofylld sysselsättning som inte tar speciellt mycket plats. Beroende på hur din uteplats är utformad, på balkong eller veranda, kan du få plats med någon av våra olika varianter av miniväxthus eller små växthus. Även om storleken är mindre är kvaliteten lika hög, konstruktionen gedigen och utseendet sobert. Släpp loss dina odlingsdrömmar så kan du snart skörda både kryddor och tomater. Läs mindre

Upp till 30% rabatt
på växthus för alla

20 % rabatt på alla växthus ur serierna Bruka och Juliana. Dessutom 10 % rabatt på Qube växthuspaket (växthus och sockel).

Utförsäljning! Odla väggväxthus nu med 30 % rabatt – enbart så länge lagret räcker!
Alla kampanjer gäller till och med 19 juni.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden