Just nu: upp till 30% rabatt på populära växthus! Se alla växthus

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Typ

Färg

Serie

Miniväxthus


Uppfyll drömmen om att odla även om du har begränsat med utrymme. Med ett miniväxthus eller ett litet växthus får du plats med både kryddor och grönsaker.

Miniväxthus för balkong och trädgård

Låt inte ett begränsat utrymme hindra dina odlingsdrömmar. Det finns både miniväxthus för balkongen och små växthus för trädgården. Om utrymmet är litet men växthusdrömmen och trädgårdsglädjen är stor är detta din möjlighet att ändå odla egna örter, blommor och grönsaker.

Den lilla odlingen

Det går allt att odla på mindre yta och idag finns det både miniväxthus och små växthus i samma goda kvalitet som de större. Perfekt för den kompakta, lilla odlingen. Ett miniväxthus är perfekt för hobbyodlaren som inte får plats med något större växthus. Medan ett litet växthus ger ännu lite mer odlingsyta men som utnyttjar kvadratmeterna väl. Tänk igenom vad du vill odla och planera din odlingsplats - då får du plats med förvånansvärt många grönsaker och blommor.

Ett litet växthus ger mycket odlingsglädje

Vi vet att odlingsglädjen är viktig och många är vi som längtar efter att sätta fingrarna i jorden. Att odla i miniväxthus är en smidig och rofylld sysselsättning som inte tar speciellt mycket plats. Beroende på hur din uteplats är utformad, på balkong eller veranda, kan du få plats med någon av våra olika varianter av miniväxthus eller små växthus. Även om storleken är mindre är kvaliteten lika hög, konstruktionen gedigen och utseendet sobert. Släpp loss dina odlingsdrömmar så kan du snart skörda både kryddor och tomater. Läs mindre

LÅGA FÖRSÄSONGSPRISER
UPP TILL 30% RABATT PÅ VÄXTHUS

Passa på att förverkliga trädgårdsdrömmen innan säsongen drar igång. Just nu får du 20% rabatt vid köp av något av växthusen Odla eller Oas för minst 15.000 kr. Rabatten dras i kassan.

  • Missa inte utförsäljningen av det populära träväxthuset Växa Mur.
    Just nu med hela 30 % rabatt. Gäller enbart så långt lagret räcker, så passa på nu!

Gäller t.o.m. 6 mars.
Ange postnummer för att få riktade erbjudanden