Starta sommaren först av alla. Påbörja ditt projekt nu och bli klar innan sommaren. SE AKTUELLA KAMPANJER

Filtrera

Nya produkter

LAGERSTATUS

Produkttyp

Glas

Pardörrar


Pardörrar är både snyggt och praktiskt. En dubbeldörr som ytterdörr skapar en riktigt pampig entré samtidigit som du får en praktisk lösning med bred ingång. Hitta din favorit bland snyggt designade parytterdörrar, välj den dubbeldörr som passar din stil och utseendet på just ditt hus.

Pardörrar som matchar stilen

Välj ur ett stort urval av pardörrar i allt från klassisk stil till stilrena varianter med mer funkiskänsla. Fastnar du för en dörr med glasdetaljer kan du välja vilken typ av glas du vill ha - klart, cotswold eller frostat. Du kan också lägga till detaljer som sparkplåt och dolda gångjärn beroende på vilken modell du väljer. Alla pardörrarna finns att få i flera olika färger. Matcha din dubbeldörr med enkeldörrar om du har flera ingångar till ditt hem.

Säkra parytterdörrar av hög kvalitet

Våra pardörrar och dubbeldörrar uppfyller många kvalitets- och trygghetskrav och är alltid prisvärda med långa garantier. CE-märkningen är en viktig del av EU:s produktlagstiftning och tillverkaren intygar att säkerhetskraven uppfylls på CE-märkta produkter. Det är tryggt att köpa en ytterdörr på Skånska Byggvaror.

Varför ska jag välja en pardörr

Förmodligen har du redan en pardörr i din entré idag. Men oavsett vilken dörrtyp du har idag så blir ingången betyligt bredare med en pardörr vilket underlättar i många fall. Det blir lätt att få in allt från soffan till barnvagnen genom entrén, något som verkligen kan underlätta i vardagen. Stilmässigt så bjuder din entré på ett helt annat uttryck med en parytterdörr. Den ger ett luftigt intryck och den som vill kan skapa en riktigt välkomnande och pampig entré.

Sortera

20 produkter

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden