Förvaring

  De flesta av oss vill säkert få ett mer välfungerande och vackrare hem. Förvaring är ett område där du kan genomföra stora förbättringar. Hur vi organiserar våra prylar och dagligvaror har stor effekt på hur avslappnade och effektiva vi kan vara i våra hem. Tänk även på praktiska och bekväma lösningar när du planerar ditt hems förvaringslösningar. Detaljer som smidiga skjutdörrar kan göra momentet att öppna och stänga mer skonsamt för dig och ger dig möjlighet att skräddarsy förvaringslösningar utifrån dina utrymmen hemma.

  Många system för effektiv förvaring

  Det allmänna intryck vi får av rum påverkas i hög grad av hur föremålen i det organiserats, eller inte har organiserats. Du kan lösa dina behov av förvaring och organisering av till exempel kläder eller städartiklar på många olika sätt. Är du ute efter förvaring i ett smidigt garderobsskåp som du kan flytta runt mellan olika rum i hemmet, om du till exempel behöver förändra rummens funktioner? Eller vill du ha ett lättmonterat och flexibelt förvaringssystem baserat på hållbara skjutdörrar som utnyttjar ditt utrymme på bästa möjliga sätt? System med skjutdörrar har den stora fördelen att de smälter in mycket bra i rummet. Man tänker inte på att de finns när dörrarna är stängda och rummet inger en ren och vilsam känsla. Oavsett vad du väljer kan vi erbjuda anpassningsbar inredning för din förvaringsmöbel. Vi har även förvaringssystem för tvättstugor och grovkök som svarar mot dina individuella förvaringsbehov. Förutom garderobsinredning kan du välja mellan olika tillbehör, till exempel belysning till våra förvaringssystem.

  Lös din förvaring på ett personligt sätt

  Förvaring kan innebära allt från öppna hyllplan på vilka du placerar ditt hems vackraste och mest personliga föremål, till utrymmeseffektiva garderober i förråd och garage där du placerar sådant som du vill ha smidig tillgång till men inte vill ha framme synligt. Många förvaringsmöbler som till exempel hurtsar och byrå fungerar även som en extra avställningsyta du kan använda vid behov. En sak som många uppskattar med våra serier av förvaringsmöbler är att man inte bara väljer mellan olika möbler, utan också har möjlighet att inreda dem så att de på ett perfekt sätt löser just dina behov av förvaring. Vi har exempelvis många tillbehör till garderober och våra garderobskåp. Bra förvaringslösningar hjälper dig att organisera livet på ett smart, tidsbesparande och inte minst personligt sätt. Även om dina förvaringsmöbler kanske inte är i blickfånget lika mycket som bord och sittmöbler fyller de en minst lika viktig funktion i hemmet. Skåp och garderober är stora möbler och du kan använda dörrarna kreativt för till exempel fotografier eller annan utsmyckning för att ge förvaringen en både praktisk och estetisk funktion.

  Hitta förvaringen hos Skånska Byggvaror

  Oavsett om du är på jakt efter optimal skoförvaring till din hall, förvaringssystem som tar hand om familjens alla kläder i en "walk in closet" eller en helt vanlig garderob så kan vi erbjuda flera alternativ till riktigt bra priser. Vi på Skånska Byggvaror kan förvaring och det återspeglas i våra produkter, som alla kommer från pålitliga tillverkare. Du har alltid fri frakt om du bor i Sverige, och vi bjuder även på returfrakten om du ångrar ditt köp inom 30 dagar. Läs mindre

  London skjutdörrar

  Marknadens bästa pris!

  London är en unik och mångsidig skjutdörrsförvaring med förmågan att förändra utseendet på ditt rum, på 30 sekunder. Genom att vända på dörrarna kan du snabbt byta stil efter årstid, humör, lust och vilja. En finess som sätter prägel på ditt hem och skapar variation i vardagen.

  London erbjuder flera attraktiva valmöjligheter inom såväl ett elegant som modernt utseende. Utöver utförande i vitt och grått erbjuds lekfulla och stämningsfulla färger samt organiska och jordnära strukturer som ger liv och energi åt alla rum som du låter London pryda.

  Läs mer

  Mix skjutdörrar

  Design och kvalitet för din stil

  Mix skjutdörrar är för dig som söker toppnivå inom känsla, god design och kvalitet i alla detaljer. Det är valet för dig som vill välja fritt bland form, färg och material samt få smarta tillval och marknadens längsta skjutdörrsgaranti på 12 år. Med tio dörrar erbjuds allt ifrån modern design, internationell känsla och trendig förvaring till en lantlig, romantisk eller exklusiv upplevelse.

  Mix skjutdörrar står för modern och hållbar design och riktigt genomtänkta lösningar, hela vägen. En investering i ditt hem som förskönar och förenklar ditt liv under många år framöver.

  Läs mer

  nyhet
  Atlanta garderob

  Premium i varje detalj

  Garderob med inredning för dig som inte vill ha skjutdörrar. Dörrarna viks ihop när du öppnar dem, vilket gör att du får full insyn i din välsorterade förvaringslösning, och gott om utrymme.

  Alltid med hyllplan och stänger. Atlanta är en nyhet som andas premium i varje detalj.

  Läs mer

  Mirro skjutdörrar

  Måttbeställt och exklusivt

  Det är detaljerna som gör det, brukar det ju heta. Detta uttryck har Mirro Solitär skjutdörrar dragit till sin spets.

  Här finns det omsorg om varje detalj, från material till form. Det är snyggt, tyst och behagligt.
  Välj mellan 16 olika fyllningar, spegel, glas eller trä.

  Testa vår guide och lek med möjligheterna.
  Du måttbeställer på millimetern och får ett perfekt resultat.


  Läs mer

  Garderobsinredningar

  Förvara smart!

  Skapa din förvaringslösning precis så som du vill ha den. Du uppnår den perfekta ordningen bakom dina skjutdörrar eller i din walk in closet.

  Vi har flera olika typer av garderobsinredningar. Kombinera ihop din inredning på egen hand eller välj något av våra färdiga paket!

  Läs mer


  Ange postnummer för att få riktade erbjudanden