Förvaring

De flesta av oss vill säkert få ett mer välfungerande och vackrare hem. Förvaring är ett område där du kan genomföra stora förbättringar. Hur vi organiserar våra prylar och dagligvaror har stor effekt på hur avslappnade och effektiva vi kan vara i våra hem. Tänk även på praktiska och bekväma lösningar när du planerar ditt hems förvaringslösningar. Detaljer som smidiga skjutdörrar kan göra momentet att öppna och stänga mer skonsamt för dig och ger dig möjlighet att skräddarsy förvaringslösningar utifrån dina utrymmen hemma.

Många system för effektiv förvaring

Det allmänna intryck vi får av rum påverkas i hög grad av hur föremålen i det organiserats, eller inte har organiserats. Du kan lösa dina behov av förvaring och organisering av till exempel kläder eller städartiklar på många olika sätt. Är du ute efter förvaring i ett smidigt garderobsskåp som du kan flytta runt mellan olika rum i hemmet, om du till exempel behöver förändra rummens funktioner? Eller vill du ha ett lättmonterat och flexibelt förvaringssystem baserat på hållbara skjutdörrar som utnyttjar ditt utrymme på bästa möjliga sätt? System med skjutdörrar har den stora fördelen att de smälter in mycket bra i rummet. Man tänker inte på att de finns när dörrarna är stängda och rummet inger en ren och vilsam känsla. Oavsett vad du väljer kan vi erbjuda anpassningsbar inredning för din förvaringsmöbel. Vi har även förvaringssystem för tvättstugor och grovkök som svarar mot dina individuella förvaringsbehov. Förutom garderobsinredning kan du välja mellan olika tillbehör, till exempel belysning till våra förvaringssystem.

Lös din förvaring på ett personligt sätt

Förvaring kan innebära allt från öppna hyllplan på vilka du placerar ditt hems vackraste och mest personliga föremål, till utrymmeseffektiva garderober i förråd och garage där du placerar sådant som du vill ha smidig tillgång till men inte vill ha framme synligt. Många förvaringsmöbler som till exempel hurtsar och byrå fungerar även som en extra avställningsyta du kan använda vid behov. En sak som många uppskattar med våra serier av förvaringsmöbler är att man inte bara väljer mellan olika möbler, utan också har möjlighet att inreda dem så att de på ett perfekt sätt löser just dina behov av förvaring. Vi har exempelvis många tillbehör till garderober och våra garderobsskåp. Bra förvaringslösningar hjälper dig att organisera livet på ett smart, tidsbesparande och inte minst personligt sätt. Även om dina förvaringsmöbler kanske inte är i blickfånget lika mycket som bord och sittmöbler fyller de en minst lika viktig funktion i hemmet. Skåp och garderober är stora möbler och du kan använda dörrarna kreativt för till exempel fotografier eller annan utsmyckning för att ge förvaringen en både praktisk och estetisk funktion.

Hitta förvaringen hos Skånska Byggvaror

Oavsett om du är på jakt efter optimal skoförvaring till din hall, förvaringssystem som tar hand om familjens alla kläder i en "walk in closet" eller en helt vanlig garderob så kan vi erbjuda flera alternativ till riktigt bra priser. Vi på Skånska Byggvaror kan förvaring och det återspeglas i våra produkter, som alla kommer från pålitliga tillverkare. Du har alltid fri frakt om du bor i Sverige. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden