EXTRA HELGERBJUDANDEN - Gäller 25-29 april Se kampanjerna här

20% paketrabatt

20% paketrabatt

Smart förvaring kan lösa upp många knutar i ditt hem. En lösning ger en annan. Skjutdörrar med inredning i ett rum gör att det blir ordning någon annanstans i huset. När du investerar i bra förvaring investerar du i din egen sinnesfrid.

Bra förvaring gör vardagen enklare

Det allmänna intryck vi får av ett rum påverkas i hög grad av hur föremålen i det organiserats, eller inte har organiserats. Du kan lösa dina behov av förvaring och organisering av till exempel kläder, leksaker eller städartiklar på många olika sätt. Oavsett vad du väljer så blir effekten att vardagen blir enklare och hemmet vackrare.

Skräddarsy ditt eget förvaringssystem

Hos oss hittar du allt för att kunna skapa den perfekta lösningen för just dina behov. Du kan till exempel skräddarsy skjutdörrarna i både bredd och höjd och dessutom anpassa din förvaringsinredning med hjälp av tillval som exempelvis extra lådor, trådbackar, hyllplan, klädstänger och mycket mer.

Hitta förvaringen hos Skånska Byggvaror

Har du hittat den perfekta förvaringslösningen för dig och ditt hem? Du kan enkelt göra ditt köp direkt här i vår webbshop. I både små och stora projekt kan det ibland dyka upp frågor, vi älskar att hjälpa till och besvara dem. Besök gärna någon av våra visningsbutiker, eller ring våra experter på telefonnummer 042-210 100. Läs mindre

Ange postnummer för att få riktade erbjudanden